U samoći doma, bez ijednog znatiželjnog pogleda svatko se može opustiti i biti ono što zaista je. U tom samo našem vremenu možemo biti svoji, čudni, malo šašavi. Što to radimo kad nitko ne gleda?

1. Uživanje u slatkom
Tko još nije bar jednom ispred otvorenog hladnjaka, s velikom žlicom ili još gore s prstima jeo iz tegle omiljeni maslac s kikirikijem, namaz ili pekmez.

2. Privatni ples ispred ogledala
Ima li što ljepše nego plesati kao da vas nitko ne gleda. E upravo to je većina isprobala u privatnosti svog doma. Novi plesni potez, tako 'dobro' izgleda ispred velikog ogledala, a ne bi ga se postidio ni najrasplesaniji zabavljač u noćnom klubu.

3. Svađanje s TV likovima
Razgovarate s omiljenom tv serijom, dapače vičete na svog omiljenog junaka koji nikako da prestane raditi neke stvari.

U samo našem vremenu svađamo se s TV likovima, jedemo iz tegle omiljenu slasticu, tu i tamo pomirišemo pazuhe i zaplešemo šašavi ples ispred ogledala

4. Mirisanje pazuha
'Porok' u kojem su se zasigurno svi bar ponekad pronašli, mirisanje vlastitih izlučevina. Priznajte bar stejednom u životu provjerili kako mirišete ispod pazuha. Doduše ima i onih koji se to ne ustručavaju napraviti u javnosti, no na sreću većina ipak traži neki osamljeni kutak kako bi provjerila kakvo je stanje ispod pazuha.

5. Facebook 'neprijatelji'
Priznajete preko društvenih mreža potražili ste bar jednu staru ljubav zbog koje ste venuli u srednjoj školi. I ne samo to potražili ste možda i one manje bitne frajere s kojima ste izašli možda samo dva tri puta. A većinu ste i guglali.

6. Suze olakšanja
Ponekad ženama jednostavno treba oduška. S razlogom ili bez njega vjerojatno je većina žena u osami svog doma plakala na emotivnu scenu omiljenog filma ili pustila suzu uz pjesmu koja je dotaknula u srce. Glasni jecaji koji olakšavaju dušu, a nitko vas ne promatra. Milina.

7. Ogledalce, ogledalce
Nikada nije naodmet pogledati kako nove traperice izgledaju otraga, kako s boka. Vidi li se trbuh i kako stoje na bedrima. Odmjeravanje i divljenje svojoj figuri ispred ogledala vjerojatno je scenarij kojem često pribjegavaju mnogi kad ih nitko ne gleda.

8. Kako sam lijepa!
Mukotrpno traženje pravog kuta za idealan selfie. Priznajte sigurno ste probali.

9. Vježbom do (ne)savršenstva
Dobar DVD s vježbama, možda zumba, pilates, disco aerobic nije važno, samo da ste sami i i da možete poloviti sve te komplicirane pokrete. Zbog glasne glazbe i vašeg skakanja vjerojatno su samo susjedi primijetili da se nešto događa, no koga briga ionako ne vide kako smiješno izgledate dok lovite taj komplicirani pokret.

10. Svašta nešto
Osim ovih običnih i neobičnih stvari u osami svog dima mnogi su probali još štošta. Bez osude i pogleda javnosti. I to je njihovo pravo.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju