Ribe su maštovite i emocionalne, a ponekad ne govore točno ono što im je na pameti. Ponekad žive u svijetu snova, ali zbog toga su razigrane kao dijete. Ako želite voljeti horoskopsku ribu, morat ćete na dlanu nositi ova nježna stvorenja.

1. Trebaju puno ljubavi i pažnje
Ribe to neće uvijek izričito navesti ili tražiti, ali žude za tonom ljubavi i njege. Obično daju više nego što je potrebno, tako da u ljubavnoj vezi, žude za puno pažnje.

Oni su također beznadni romantici, pa ako možete premašiti njihova očekivanja, voljeti osobu u tom horoskopskom znaku biti će puno lakše na duge staze.

2. Kreativni su
Ribe ne vole svakodnevne zadatke već su ljubitelji aktivnosti kao što su crtanje, pisanje ili slikanje. Često se opredjeljuju za onaj posao koji im omogućuje kreativno izražavanje.

Jednostavna večera uz svijeće kod kuće, ruže ili čak samo masaža leđa nakon dugog dana će poslati Riba u stanje čistog blaženstva. Samo im pokažite koliko vam je stalo i oni će uzvratiti istom mjerom.

Voljeti ribu znači prihvaćanje i razumijevanje njihove želje da im je potrebna kreativnost i inovativnost u životu, pa ne zaboravite to, ako vam se dogoditi da završite s ribom.

3. Vjerni su partneri
Ribe neće samo pobjeći s prvim muškarcem ili ženom koja ih privuče jer su one odani partneri. Uživaju u ozbiljnim vezama, pa ako ste osvojili srce ribe nemojte se bojati da će očima tražiti druge potencijalne partnere.

Slika nije dostupna Blic horoskop: Tri riječi dovoljne da opišu svaki znak

4. Vole romantiku i strast u odnosima
Ribe neće reći da žude za više strasti u vezi u kojoj jesu, tako da ćete morati čitati između redaka. Međutim, ne treba puno da bi ribe bile sretne. Jednostavna večera uz svijeće kod kuće, ruže ili čak samo masaža leđa nakon dugog dana će poslati ribu u stanje čistog blaženstva. Samo im pokažite koliko vam je stalo i oni će uzvratiti istom mjerom.

5. Vole razgovore o dubokim temama
Kada je u pitanju riba, jednostavno ćete se morati malo potruditi kao biste potaknuli razgovor o nečemu što njih zanima. Ribe su po prirodi sanjari i vole teme kao što su vanzemaljci, kako je svemir nastao, zašto postojimo na Zemlji i ostale slične teme.

Ribe vole provoditi vrijeme unutar svoja četiri zida vjerojatno više nego bilo koji drugi znak

Naravno, ne smeta im razgovor o jednostavnim stvarima, ali budite sigurni da ćete zadržati njihovu pažnju ako povedete pravi razgovor.

6. Velikodušni su
Ribe će dati sve što imaju kako bi usrećili voljenu osobu. Imaju tendenciju raditi kompromise u vezama kako bi njihov partner bio zadovoljan.

7. Radije žive u svojim mislima nego u ‘’stvarnom’’ svijetu
Ribe često vole maštati i ne mogu si pomoći jer je to zapisano u njihovoj prirodi. Ako volite ribu, prihvatite kako žive u svijetu koji su kreirali, te da ćete se morati malo potruditi kako bi pridobili njihovu pažnju kada budete htjeli razgovarati.

8. Radije biraju mirnu večer nego bučni noćni izlazak
Ribe vole provoditi vrijeme unutar svoja četiri zida vjerojatno više nego bilo koji drugi znak. Oni radije naprave ukusnu večeru kod kuće i maze se s vama na kauču nego što se pripremaju za dugi noćni izlazak.

Ribe vole društvo udvoje, te tako mirna večer na kauču i gledanje dokumentarca ili drugog zanimljivog filma je pun pogodak.

9. Uživaju u samoći vrlo često
Iako vole pažnju i naklonost, također trebaju vrijeme samo za sebe. Potrebna im je samoća kako bi se zadržali ravnotežu i izbacili lošu energiju koju su pokupili od drugih. Dajte im prostora, ali ne dopustite da se previše izoliraju.

Podsjetite ih koliko vam je stalo do njih i da ćete ih čekati kada budu spremni.

10. Imaju veliko srce
Ako osjećaju simpatiju prema vama, oni će vam to stidljivo i suptilno dati do znanja i napravit će sve kako bi bili s vama. Ribe trebaju sigurnost da im nećete slomiti srce, stoga im dajte do znanja svoje prave namjere i osjećaje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju