Prugice su jedan od najomiljenih uzoraka za proljetne i ljetne modne kombinacije kojemu se za toplog i sunčanog vremena iznova rado vraćamo. Osim na odjevnim komadima, neodoljive prugice nalaze se i na torbama koje će izvrsno izgledati u ležernim, ali i formalnijim izdanjima.

Galerija Torbe na prugice svih veličina - 3 Torbe na prugice svih veličina - 2 Torbe na prugice svih veličina - 1 +6 Dorothy Perkins, 109 kn Trendi prugice ove sezone krase i mnogim ženama najdraži, ali i neophodan modni dodatak – torbe. Uz klasične plave prugice koje uvijek asociranju na more, sunce, odmor i uživanje, u trendu su i pruge u boji poput crvenih te kombinacija pruga u raznim bojama. Našli smo i model 2 u 1 koji spaja dva vrlo popularna uzorka, pruge i cvijeće.

U trgovinama smo pronašli 10 modela torbi na pruge svih veličina pa na istom mjestu nešto za sebe mogu pronaći i ljubiteljice malih i većih modela. Razgledajte izbor torbi cjenovnog ranga od 109 do 370 kuna i možda baš među njima pronađete svoju novu najdražu torbu.
Torbe na prugice svih veličina - 5 Springfield, 159 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju