Jeste li i vi među onima kojima je 2020. godina proletjela? Kako god, 2021. je pred vratima, a s njom je na putu i čitav niz novih modnih trendova. Tu su, naravno, i oni koji će u godini pred nama postati stvar prošlosti.

Galerija Jedan od trendova koji urednice žele zaboraviti je neonsko zelena boja Tie dye uzorak Cipele ukrašene lancima +6 Jasmine Fox-Suliaman u 2021. neće nositi mašne

Urednice modnog portala Who What Wear izdvojile su, između ostalog, i deset baš takvih trendova - onih koje će rado ostaviti u 2020.

U nastavku provjerite što se našlo na njihovom popisu odjevnih komada i modnih dodataka koje ne žele u svojim ormarima u 2021. godini.

Street style kombinacija Jelene Huđek Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinim čizmama koje osvajaju na prvi pogled

Obuća za snijeg i bljuzgu - zima 2020. - 4 Za snijeg i bljuzgu: 12 modela zimskih gležnjača i čizama u kojima nogama neće biti hladno

1. Kristen Nichols - neonsko zelena boja

Ako ćemo biti iskreni, neonsko zeleni trend koji je bio posvuda u 2020. godini uopće me se nije dojmio pa ću ga rado pozdraviti, rekla je ova urednica.

Jedan od trendova koji urednice žele zaboraviti je neonsko zelena boja Jedan od trendova koji urednice žele zaboraviti je neonsko zelena boja (Foto: Getty Images)

2. Kat Collings - tie dye uzorak

Trend koji želim ostaviti u 2020. je tie dye uzorak. Imao je svoj trenutak kada je ljudima donio malo radososti u karanteni, posebno u obliku trenirki, a ja sam sada psihički spremna krenuti dalje, objasnila je Collings.

Tie dye uzorak Tie dye uzorak (Foto: Getty Images)

3. Judith Jones - cipele ukrašene lancima

Trend koji želim ostaviti u 2020. su cipele ukrašene lanicima. Istina je da su lijepe, ali sada se baziram na praktičnost. Tko zna, možda se do kraja sljedeće godine predomislim, objasnila je.

Cipele ukrašene lancima Cipele ukrašene lancima (Foto: Getty Images)

4. Jasmine Fox-Suliaman - mašne

Mašne su trend koji preskačem, bila je kratka i jasna ova urednica.

Jasmine Fox-Suliaman u 2021. neće nositi mašne Jasmine Fox-Suliaman u 2021. neće nositi mašne (Foto: Getty Images)

5. Erin Fitzpatrick - biciklističke tajice

Kada je u pitanju trend kojeg sam spremna ostaviti iza sebe, to su biciklističke kratke hlače. Da, i dalje ću ih nositi po kući, ali više ih ne volim kao modni "statement" komad. Za mene je to trend kod kojeg je došlo do prezasićenja, objasnila je.

I biciklističke tajice postaju stvar prošlosti? I biciklističke tajice postaju stvar prošlosti? (Foto: Getty Images)

6. Anna Laplaca - velike kragne

Trend koji sam spremna ostaviti iza sebe su izuzetno velike kragne. Iako nekima odgovaraju, meni su se uvijek činile previše kao kostim da bi bile praktične, rekla je.

Velike kragne bile su veliki trend u 2020. Velike kragne bile su veliki trend u 2020. (Foto: Getty Images)

7. Yusra Siddiqui - sićušne trobice

Trend koji ostavljam u 2020. su sićušne torbice. U početku su bile zabavne i privlačne, ali ova godina me naučila da više naginjem funkcionalnim komadima, što torbice u kojem mi jedva stane mobitel nisu. Radije ću nositi baguette torbicu ali poželim nešto manje, kaže.

Urednice u 2021. ne žele nositi ni sićušne torbice Urednice u 2021. ne žele nositi ni sićušne torbice (Foto: Getty Images)

Od šljokica ne trebamo odustati ni u 2020. Ove godine baš zaslužujemo šljokice: 10 haljina koje možemo nositi i kod kuće

8. Allyson Payer - komadi na jedno rame

Iako nije da mrzim komade na jedno rame kod drugih ljudi, meni to nikad nije sjelo. Želim ili dva rukava ili nijedan. To je nešto što sam nosila u srednjoj školi i što ne želim ponavljati, objasnila je Payer.

Urednica Allyson Payer nije fan komada na jedno rame Urednica Allyson Payer nije fan komada na jedno rame (Foto: Getty Images)

9. Lauren Eggertsen - uske čizme iznad koljena

Trend koji sam spremna ostaviti u 2020. su uske čizme iznad koljena. Iako su bile veliki trend ovu jesen, ne vidim previše mjesta za njih u sljedećoj godini jer svi usvajaju ugodniji način života, kaže Egertsen.

Uske čizme iznad koljena Uske čizme iznad koljena (Foto: Getty Images)

10. Bobby Schuessler - odijela koja prate liniju tijela

Komadi koje želim ostaviti u 2020. su uže krojeni komadi. Opušeniji krojevi su sjajni, a ja trenutno nemam potrebu za sakoima koji prate liniju tijela, objasnio je.

Odijela koja prate liniju tijela Odijela koja prate liniju tijela (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju