Izdvojili smo iz nove ponude IKEA-e 10 efektnih ukrasa za nadolazeće blagdane u prepoznatljivim crvenim, srebrnim i zlatnima bojama omiljenog Božića


1. Sjenilo za visilicu STRÅLA u obliku zvijezde (124,90 kn)

Ovo sjenilo će sobi podariti dodatnu razinu topline tijekom blagdana. Uz to, ona je napravljena od stopostotne jute te transformira dom u mjesto prirodne elegancije što će posebno cijeniti pojedinci koji ne vole blještavilo uobičajenih božićnih ukrasa.

2. Kutija s poklopcem VINTER 2016, 3 kom (49,90 kn)
Planirate li samostalno ispeći blagdanske keksiće i kolače, ove kutije s poklopcima savršena su dekoracija, ali i prijedlog za dar najdražima. Kutije od pokositrenog čelika trebaju se prati ručno, a prikladne su i za drugu suhu hranu.



3. Držač oznake za sjedenje VINTER 2016, 2 kom (39,90 kn)
Označite gdje će tko sjediti na vašoj blagdanskoj proslavi s ovim efektnim držačima u obliku kuglica za bor. Kuglice su napravljene od puhanog stakla, aluminija i čelika.

4. Ukrasni stalak VINTER 2016 (149,90 kn)

Ljubitelji minimalizma obožavat će ovaj jednostavni ukras za blagdane. Riječ je o stalku visokom 47 centimetara u obliku božićnog drvca koji je napravljen od punog bora. Možete ga staviti na komodu kao zaseban ukras ili na njega objesiti druge ukrase.

5. Poslužavnik VINTER 2016 (24,90 kn)

Blagdanska jela i napitke poslužite na ovom jednostavnom, ali efektnom poslužavniku. Imajte na umu da je napravljen od laminatnog kartona i treba se prati ručno.



6. Mirisna svijeća u čaši VINTER 2016 (14,90 kn)
Kreirajte udobnu atmosferu s mirisnom svijećom koja održava prekrasnu boju dok ne izgori do kraja. Poslije toga čašicu od svijeće možete koristiti kao držač za lučicu ili spremanje ukrasa za kosu.

7. Ukrasni vijenac VINTER 2016 (149,90 kn)
Ukrasni vijenac promjera 40 centimetara prava je ideja za ljubitelje blještavila. Napravljen je od kuglica od polistirenske plastike koje su ukrašene akrilnim bojama u tonovima zlata i srebra.

8. Viseći ukrasi VINTER 2016, 35 kom (99 kn)
Ukrasite božićno drvce polistrenskim ukrasima u obliku srca, kapljica, čarapa, stožaca i zvončića. Iste možete iskoristiti i za izradu vlastitih blagdanskih aranžmana.



9. Nadstolnjak VINTER 2016 (49,90 kn)

Blagdanski stol razigrajte efektnim nadstolnjakom s božićnim motivima koji će mu dati posebnu živost. Uz to je napravljen od obnovljivih materijala odnosno mješavine pamučnog i lanenog vlakna prepoznatljive mekoće.

10. Umjetna lončanica FEJKA (34,90 kn)
S umjetnom lončanicom od poliesterskog vlakna vaše će cvijeće svake godine izgledati dobro.


Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje smo proizvode izdvojili iz novog kataloga IKEA-e te se nadahnite za ukrašavanje doma povodom blagdana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju