Ljubavni životi zvijezda filmske i glazbene industrije prepuni su peripetija. Rijetki su oni čije veze i(li) brakovi traju i danas bez ikakvih popratnih skandala.

Galerija Puff Daddy i Jennifer Lopez zaljubili su 1999. godine Helen Mirren i Liam Neeson voljeli su se od 1980. do 1985. Penelope Cruz i Tom Cruise bili su zajedno tri godine +6 Juliette Lewis i Brad Pitt

S druge strane, oni nemirnog srca često pune medijske stupce svojim novim vezama, ali vjerojatno se povremeno prisjete svojih starih ljubavi.

Tako su se Helen Mirren i Liam Neeson prilikom gostovanja u emisiji britanskog TV voditelja Grahama Nortona prisjetili svoje veze koja je trajala pet godina.

Helen je tada rekla da su bili ozbiljan par, a Liam priznao da se zaljubio u nju prilikom snimanja filma "Excalibur". Bio sam na setu. Stajao sam s Ciaranom Hindsom, a ona nam je prišla odjevena u kostim Morgane Le Fay. Bio sam očaran. I Ciaran isto, ali ja više, kazao je.

Helen Mirren i Liam Neeson voljeli su se od 1980. do 1985. Helen Mirren i Liam Neeson voljeli su se od 1980. do 1985. (Foto: Profimedia)

Prije brakova s Jennifer Aniston i Angelinom Jolie, holivudski zavodnik Brad Pitt bio je u vezi s mnogim slavnim damama, među kojima su Gwyneth Paltrow i Thandie Newton. Jedna od najdužih bila je veza s Juliette Lewis, s kojom je glumio u dva filma na početku karijere, "Premlada za smrt?" iz 1990. i "Kalifornija" iz 1993. godine.

Još uvijek volim tu ženu. Ona je genij. Bilo nam je divno zajedno. To je jedna od najboljih veza u kojima sam bio. No problem je u tome što odrastate s vizijom da ljubav sve pobjeđuje, ali u stvarnosti baš i nije tako, rekao je Brad u jednom intervjuu nakon njihova prekida.

Juliette Lewis i Brad Pitt Juliette Lewis i Brad Pitt (Foto: Profimedia)

Slavni glumac Tom Cruise navodno je bio shrvan kada ga je Penelope Cruz ostavila nakon tri godine veze. Lijepa Španjolka nakon Toma je ljubila Matthewa McConaugheyja, koji ju je, prema vlastitom priznanju, ostavio nedugo nakon što je u jednom baru ugledao brazilsku manekenku Camilu Alves. Ona mu je naposljetku postala supruga, a Penelope je sreću našla s Javierom Bardemom. Nakon kraha veze sa španjolskom glumicom Tom se zaljubio u Katie Holmes i oženio se njome, ali njihov brak nije potrajao.

Penelope Cruz i Tom Cruise bili su zajedno tri godine Penelope Cruz i Tom Cruise bili su zajedno tri godine (Foto: Guliver/CoverImages)

Buran ljubavni život imao je i Ryan Reynolds. Danas je u braku s Blake Lively te s njom ima dvoje djece, a prije toga bio je u kratkom braku sa Scarlett Johansson. Mnogi su već zaboravili da je prije braka sa Scarlett bio zaručen za kanadsku glazbenu zvijezdu Alanis Morissette.

U galeriji pogledajte još zaboravljenih slavnih parova.

Ryan Reynolds Ryan Reynolds (Foto: Guliver/CoverImages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju