Dnevna soba je srce doma. U njoj se okupljaju svi ukućani, vode obiteljske rasprave i zabavljaju prijatelji. Ne čudi stoga što činimo sve što je u našoj moći da učinimo ovaj prostor udobnim i oku ugodnim.

Galerija Dnevne sobe u Zagrebu - 5 Dnevne sobe u Zagrebu - 4 Dnevne sobe u Zagrebu - 10 +6 Stan u Ilici
Kod uređenja dnevne sobe najviše pažnje posvećuje se odabiru kvalitetnog kauča ili sjedeće garniture koja će dominirati prostorom. Potom se stilski i bojama usklađuju ostali komadi namještaja poput stolića, eventualne fotelje, tepiha, polica za knjige i slično.

Toplinu ovoj prostoriji, ali i cijelom domu podarit će detalji poput uokvirenih obiteljskih fotografija, modnih magazina, ilustrativnih knjiga i cvjetnih aranžmana, kao i količina prirodne svjetlosti koja prodire kroz prozore. Dnevne sobe u Zagrebu - 6 Moderni stan u blizini parka Zrinjevac (Foto: Airbnb)

Kada se uspješno spoje svi elementi, rezultat je ugodna i udobna dnevna soba iz koje ne želimo izaći, čak i kad je pred nama produženi vikend.

Baš takve dnevne sobe potražili smo među ponuđenim zagrebačkim stanovima za iznajmljivanje na Airbnb-u.

Zavirite u našu fotogaleriju i odmorite oči na prizorima prekrasnih dnevnih soba u Zagrebu. Dnevne sobe u Zagrebu - 4 Stan od 84 kvadrata u baroknoj zgradi u centru (Foto: Airbnb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju