Dobro je poznata činjenica da osobe koje vole životinje i imaju kućne ljubimce su generalno otvorene, društvene i zabavne individue. No ako se želite upustiti u vezu s takvom ženom, a posebice onom koja u kući ima jednog ili više dlakavih ljubimaca na četiri noge, ovih deset činjenica morate biti svjesni


1. Ne mičite deke i najlone s njenog namještaja. Pokrivači na kauču i drugim komadima u domu su mjera predostrožnosti od prljavih šapica i dlaka.

2. Ona nije gadljiva osoba. Pokupila je dovoljno pseće kakice u svom životu da je imuna na tjelesne izlučevine, no to ne znači da je potpuno imuna na sve grozote, niti da uživa u 'zahodskom' humoru.

3. Ako vrijeme planirate provoditi u četiri zida, to će vjerojatno biti njena četiri zida. Floki mora ići u redovite večernje šetnje i ne može biti ostavljen sam na dulje vremenske periode.

Vlasnica pasa je lojalna, brižna i draga osoba. Tražite li ženu na koju se možete osloniti, ona je prava.

4. Zaboravite na spontane dogovore za kave i večere. Iz istog razloga one vam neće poći za rukom. Ona beskrajno voli svojeg psića i provođenje vremena s njim mora ukalkulirati u organizaciju slobodnog vremena.

5. Želite je odvesti na romantični vikend, trebat ćete organizirati čuvara za psa, ili smještaj koji dopušta noćenje četveronožnog ljubimca. Dobit ćete dodatne 'bodove' ako uspijete organizirati ovo potonje.

6. Budite pripremljeni da biste krevet mogli dijeliti s dva bića – njom i njenim kućnim ljubimcem. Ako pas želi spavati između vas dvoje, vas nitko neće pitati za mišljenje.

7. Nemojte joj prigovarati što troši značajnu količinu novca na svog ljubimca. Njezin pas je dio obitelji i ona se za njega brine kao što bi to učinila s djetetom.

8. Primjećivat će pse na ulici gdje se god nalazila, gladiti ih, obraćati im se 'bebastim' glasom i upuštati u spontane razgovore s drugim vlasnicima pasa.

9. Zatrpat će vaš inbox na računalu i u mobitelu porukama, slikama i videima svojeg ljubimca, jer s vama mora podijeliti slatku stvar koju je Floki upravo napravio.

10. Vlasnica psa je lojana, brižna i draga osoba. Tražite li nekoga na koga se možete osloniti, našli ste onu 'pravu'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju