Mnoge žene pitaju se kako sa sigurnošću mogu znati da ih njihov partner voli. Srećom, postoje stvari koje upućuju na to da ste za njega ona 'prava'. Donosimo vam listu 10 znakova koji pokazuju da ste žena koju je oduvijek tražio


1. Gleda vas kao da ste dobitni listić lutrije.
Taj pogled znači da se upravo još malo zaljubio u vas, a upućuje vam ga bez obzira na to jeste li u najljepšoj haljini ili trenirci.

2. Povjerio vam je stvari koje još nikada nikome nije rekao. Možda su to velike tajne ili male nesigurnosti. Ovime vam je pokazao da vam vjeruje i da mu je ugodno razgovarati s vama.

3. Bez problema razgovara o 'neugodnim' stvarima. Imate osip kojeg se sramite? Njemu je stalo do vas, zabrinut je za vaše zdravlje i uopće ne razmišlja o tome kako 'grozno' osip izgleda.

4. Često vas poljubi bez povoda. Ne može si pomoći i ponekad vam jednostavno mora udijeliti mali brzinski poljubac samo zato što vas toliko voli.

Voli ići u nabavku s vama. Nije mu problem sat vremena hodati po trgovini s vama i pažljivo birati namirnice i kućanske potrepštine.

5. Druži se s članovima vaše obitelji. Igra nogomet s tatom, ode na pivu s bratom, zove vašu mamu da bi joj zahvalio na kolačima koje mu je poslala. Za neke je muškarce ovo pravi 'pakao', ali on se trudi biti u dobrim odnosima s vašom obitelji.

6. Želi da budete dio svih njegovih aktivnosti. Čak i onih kojima ne možete osobno prisustvovati pa vam zato šalje zabavne selfieje s muških druženja.

7. Vaše mišljenje mu je važno. Uvijek s vama razgovara o svim odlukama koje mora donijeti, bez obzira na to radi li se o teškim životnim odlukama ili 'malim' svakodnevnim problemima.

8. Voli ići u nabavku s vama. Nije mu problem sat vremena hodati po trgovini s vama i pažljivo birati namirnice i kućanske potrepštine.

9. Želi vas učiniti sretnom. Izmasira vam bolna leđa, dočeka vas s večerom, donese prvu jutarnju kavu u krevet, ostavlja smiješne poruke na frižideru.

10. Ne srami se reći 'volim te'. U trenutku kada shvati da ste vi prava žena za njega, sva neugodnost nestaje i on vam uvijek jasno i bez 'uvijanja' kaže da vas voli.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju