Kada govore o odabiru životne partnerice i onome što ih privlači kod žene s kojom žele provesti život ukusi i želje muškaraca se razlikuju. U anketi provedenoj na uzorku pripadnika jačeg spola u vezi postavljeno je pitanje što ih to najviše privlači kod žena, a da nije fizička osobina

O ukusima se ne raspravlja i to je zlatno pravilo. No kada govorimo o privlačnosti i osobinama koje su muškarcima neodoljive postoje neke poveznice.

Provedena je anketa na uzorku od 100 muškaraca, a pitanje je glasilo 'što ih je to privuklo kod žene koju vole?'.

Iako su odgovor bili vrlo iskreni, domišljati i u osnovi različiti postojala su i neka ponavljanja. Donosimo 10 izjava koje doista laskaju damama, a da uopće nisu vezana uz fizički izgled i seksepil.

- Moja idealna žena je jedinstvena. Ne ističe se u masi, ali njezin smisao za humor, osmijeh i snažna energija i pozitiva je izdvajaju od ostalih žena koje sam upoznao. Preda mnom je prirodna i luckasta.

- Kod moje supruge me privuklo to što je pametna, neovisna i moja snažna intelektualna konkurencija. Ona je direktna i iskrena i s njom mogu pričati o svemu.

Privlačnost nije samo pitanje fizičkih osobina, iskrenost, prirodnost i neovisnost žena, faktori su na koje muškarci ne mogu ostati imuni

- Iako je potpuna suprotnost od mene, moja supruga i ja imamo jednake životne ciljeve i moralne vrijednosti. Život je prepun kompromisa i na to sam bio spreman, ali teško je pregovarati oko morala i ciljeva i zato smatram da je ona zapravo 'ona' prava.

- Moja buduća supruga privukla me dobrotom i slatkoćom. Njezina neiskvarenost i toplina me tjeraju da nastavim dalje. Ona je moj pokretač i moje životno gorivo.

- Pronašao sam ženu koja je snažnija od mene u područjima u kojima sam ja slab. Ona je pametna, organizirana, brižna i vrijedna žena i majka.

- Svoju djevojku obožavam zato što pred njom mogu biti prirodan i ono što jesam. Kuži moje fore i šale, svjesna je mojih mana i prihvatila me takvog kakav doista jesam. Ona je simpatična, draga, vesela, brižna i moja velika podrška u svemu.

- Tri stvari su me privukle kod moje današnje supruge. To što razumije muški humor i ne nalazi se uvrijeđena. Što je pametna, fleksibilna i načitana (puno više od mene) te što je osjećajna, nježna i brižna.

- Kada sam upoznao sadašnju suprugu te smo se počeli zbližavati prvo što sam pomislio bilo je - ovo je žena s kojom želim provesti život i planirati obitelj. Ona je slatka i draga žena od povjerenja.

- Njezina dobrota, veliko srce, vesela narav i stalno nasmijane usne su no što me privuklo kod moje današnje djevojke i buduće supruge. Prije nje sam imao dosta kratkih i dugih veza, a li s njom sam odmah osjetio povezanost.

- Ona je snažna i neovisna žena. Voli izazove i savršeno savladava svaku životnu prepreku. Ona je žena mog života i njezina snaga i snalažljivost su za mene neprocjenjivi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju