12. dan posljednjeg mjeseca u godini jedan je od najvažnijih datuma u numerologiji. U sebi krije veliku količinu duhovnosti i jedan je od takozvanih datuma ogledala koji u sebi skrivaju moć pozitivne energije.

Numerologija govori puno toga o nama samima, a u predblagdansko vrijeme otkriva nam crte karaktera koje smo u ostatku godine pomalo zanemarili. Svakodnevne životne obveze sprječavaju nas da osvijestimo dobrotu u sebi, ponajviše jer se uvijek nekamo žurimo, a dobra djela nam tako vrlo lako skliznu niz dlanove.

Broj 12 još je od antike imao ogromnu ulogu u raznim kulturama svijeta. Osim numeroloških, 12 u sebi sadrži i važne matematičke, arhetipske i duhovne vrijednosti. Primjerice, godina ima 12 mjeseci, postoji i 12 horoskopskih znakova, 12 često viđamo na satu, u voznom redu i svuda oko nas.

Također, 12 je sastavljen od kombinacije brojeva koja sadrži ogromnu količinu pozitivne energije.

Jedan se veže uz nevinost, individualnost, inicijativu i nove početke, dok se dvojka odnosi na strpljenje i osjetljivost.

12 označava i novi početak. Svaki put kad ugledamo broj 12, to bi mogao biti znak da se nešto u našem životu približava kraju, a svaki kraj sa sobom nosi i neki novi početak. Znak je to da bismo trebali sve ono loše ostaviti iza sebe kako bismo u životu napravili mjesta za pozitivne promjene.

Kad ugledamo broj 12, to bi mogao biti znak da se nešto u našem životu približava kraju.

Prema mnogim misticima, 12.12. je sveti kod koji pristupa prolazu prosvjetljenja, a ono pokreće promjenu. Taj broj pomaže ljudima da osvijeste najsvjetlije točke u samima sebi i nosi poruku da je svaki čovjek zapravo dobar, neiskvaren i spreman pomoći drugim ljudima.

Ako često viđate ovaj broj, to bi mogla biti poruka da trebate presložiti prioritete u životu. On je, između ostalog, broj zajedništva i obitelji pa je to i signal da bi obitelj uvijek trebala biti na prvom mjestu.

Život je pun prilika za naš osobni rast, a sada je najbolje vrijeme u godini kad možemo upoznati sami sebe i svoju dobrotu dijeliti s drugima.

U nastavku možete pronaći još zanimljivosti o numerologiji. 

Broj imena Koji je vaš broj? Tajno značenje koje skriva vaše ime Tablica brojeva Tablica brojeva koji se skrivaju u vašem imenu i što oni znače 11-11 11. 11.: Datum ogledala koji nam šalje važnu poruku Broj životnog puta Izračunajte broj životnog puta koji otkriva gdje će vas život odvesti Deveti rujna Zašto je 9.9. najsretniji dan u rujnu? 8.8. Moćna dvostruka osmica: Zašto se 8.8. smatra najsretnijim danom u godini? Značenje broja 888 Anđeoski broj: Što znači ako svako malo vidite 888?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju