Ljubimice jeseni, kožnate jakne, preplavile su police trgovina, a bogata ponuda potaknula nas je da izdvojimo 12 modela koji će ove jeseni biti itekako traženi.

Galerija Kožnata jakna nezaobilazna je u jesenskim street style kombinacijama Bajkerske jakne iz trgovina - 12 Bajkerske jakne iz trgovina - 6 +9 S. Oliver, 675 kn  

Kožnate jakne zvane i bajkerske jakne ne gube na popularnosti, dapače, uvijek izgledaju moderno, a naročito su trendi one u bojama i s cvjetnim aplikacijama. Birati možete između zelene, sive, crvene, žute i drugih boja, a tu je naravno i crna kožnata jakna, modni klasik koji ima brojne poklonike.

Ljubimice jeseni, kožnate jakne, preplavile su police trgovina, a bogata ponuda potaknula nas je da izdvojimo 12 modela koji će ove jeseni biti itekako traženi



U trgovinama smo pronašli modele za ljubiteljice klasičnog rock stila, ali i za dame koje preferiraju finije i elegantnije verzije bajkerske jakne.

Što god vam bilo po ukusu, vjerujemo da ćete u našoj fotogaleriji pronaći model od umjetne ili prave kože koji ćete poželjeti imati u garderobi, s rasponom cijena od 199,90 do 2190 kuna. Pogledajte i 12 jesenskih haljina koje laskaju figurama raznih konfekcijskih veličina.

Bajkerske jakne iz trgovina - 5 Diadema, 249 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju