Prilagođavaju se svakoj odjevnoj kombinaciji i nosivi su u svim prigodana - to su samo neki od razloga zbog kojih žene vole blejzere.

Galerija Blejzer Stradivarius, 279,90 kn Pull & Bear, 229,90 kn +9 Bershka, 299,90

Dobar blejzer komad je bez kojeg je slojevito jesensko odijevanje mnogima nezamislivo, a trgovine u svojoj ponudi imaju modele u različitim bojama i uzorcima pa svatko može pronaći model za sebe.

Crne jakne iz novih kolekcija - 12 15 crnih jakni iz novih kolekcija koje jednako vole i štikle i tenisice

Crvene gležnjače Fućkaš crno, daj šareno: 20 novih gležnjača s visokom potpeticom u raznim bojama

Blejzer je komad koji se bez problema uklapa u ležerne i svečanije kombinacije, što ga čini savršenim izborom za sve prigode. 

Tijekom dana odlično izgleda u kombinaciji s hlačama, tenisicama i pamučnom majicom, dok navečer savršeno zaokružuje kombinaciju sastavljenu od haljine i cipela s visokom potpeticom.

Blejzer i traperice omiljena su jesenska kombinacija mnogih žena, a dok temperature ne postanu preniske, blejzere možemo nositi umjesto jakni.

U našoj galeriji pogledajte ponudu blejzera u trgovinama. I ovu jesen nosit će se modeli u upečatljivim bojama, ali nećete pogriješiti ni ako se odlučite za klasike u bež i crnoj boji. Također, još jednom ulice će preplaviti karirani modeli, čija popularnost ne opada već godinama.

Mango, 449,90 Mango, 449,90 (Foto: Mango)

Pogledajte i 10 modela nepogrešivog balonera koji izgleda fantastično s haljinom, ali i s trapericama:

10 modela nepogrešivog balonera koji izgleda fantastično s haljinom, ali i s trapericama Bež baloneri iz trgovina 2019. - 4 Bež baloneri iz trgovina 2019. - 2 Bež baloneri iz trgovina 2019. - 6 +7 Bež baloneri iz trgovina 2019. - 11

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju