Nije tajna da žene obožavaju crne gležnjače. Lako se prilagođavaju svim kombinacijama, nosive su u svim prigodama i zato smo im vjerne.

Galerija Reserved, 399 kuna Zara, 699 kuna Bershka, 199 kuna +17 Ego, 333 kune

Međutim, ponekad nam malo dosade i zaželimo se modela u nekoj drugoj boji kako naše odjevne kombinacije ne bi izgledale jednolično.

Tada imamo dvije mogućnosti - igrati na sigurno i odabrati neutralniju nijansu poput smeđe i sive ili se pak možemo u potpunosti prepustiti modnim igrama te posegnuti za jarkim i upečatljivim bojama poput npr. "hot pink" ružičaste.

Zara, 699 kuna Zara, 699 kuna (Foto: Zara)

Ako ste u potrazi za novim gležnjačama i razmišljate o tome da umjesto crnih odaberete neke u drugoj boji, u našoj galeriji pogledajte 20 novih modela koje smo izdvojili za vas.

Prilikom istraživanja ponude webshopova brojnih brendova, fokusirali smo se na gležnjače s visokom potpeticom među kojima će ljubiteljice šarenila sigurno pronaći nešto za sebe.

Dorothy Perkins, 290 kuna Dorothy Perkins, 290 kuna (Foto: Dorothy Perkins)

AKO IPAK  ŽELITE OSTATI VJERNI CRNIM GLEŽNJAČAMA, RAZGLEDAJTE NOVE MODELE IZ JESENSKIH KOLEKCIJA:

Pripreme za jesen: 12 crnih gležnjača iz novih kolekcija već od 185 kn Crne gležnjače su klasik koji ima svoje mjesto u ormarima mnogih žena Zara, 299,90 kn Mango, 549,90 kn +9 Stradivarius, 199,90 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju