Ukrasno sobno bilje svakom domu daje posebnu draž te uvelike pridonosi ugodnoj atmosferi u životnom prostoru. Sobno bilje možete staviti u svaku prostoriju u domu, a savršeno će izgledati i u kuhinji.

Galerija Ukrasno sobno bilje izgleda vrlo efektno i u kuhinji - 6 Ukrasno sobno bilje izgleda vrlo efektno i u kuhinji - 9 Ukrasno sobno bilje izgleda vrlo efektno i u kuhinji - 10 +8 Ukrasno sobno bilje izgleda vrlo efektno i u kuhinji  

Tražeći savršeno mjesto na koje biste stavili sobnu biljku, možda vam nikada na pamet nije pala – kuhinja. Na kuhinjskom stolu navikli smo vidjeti vazu s cvijećem, ali ukrasno bilje baš i nije čest "gost" u kuhinji. Zato, budite maštoviti i neka i vaša kuhinja bude ukrašena zelenilom koje će joj dati novu svježinu i privlačnost.

Osim estetike ukrasno sobno bilje ima i drugu ulogu - odlično je u borbi protiv zračenja te štetnih utjecaja, a dokazano je da može znatno poboljšati kvalitetu zraka u prostoru u kojem boravimo.

Slika nije dostupna Deset fotografija koje pokazuju da su kuhinja i dnevni boravak u jednom odlična ideja

Aloe Vera - 2 Aloe vera: Ljekovita čistačica zraka koja će vam oduzimati malo vremena

Filodendron, australska kordilina, paprat i Spatifilium neke su od popularnih sobnih biljaka, no koju god izabrali, nema sumnje da će vašoj kuhinji dati novu živost i ljepotu. Inspiraciju za uređenje kuhinje s ukrasnim sobnim biljem pronađite u fotogaleriji.

Pogledajte i 12 dokaza da klupica u kuhinji daje domu poseban šarm i toplinu:

12 dokaza da klupica u kuhinji daje domu poseban šarm i toplinu Klupica u kuhinji izgleda vrlo šarmantno i retro - 7 Klupica u kuhinji izgleda vrlo šarmantno i retro - 3 Klupica u kuhinji izgleda vrlo šarmantno i retro - 2 +8 Klupica u kuhinji izgleda vrlo šarmantno i retro - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju