U domovima naših baka klupica u kuhinji bila je sasvim uobičajen prizor, s godinama i desetljećima trendovi uređivanja interijera mijenjali su se i klupica je bilo sve manje... Međutim, ove godine klupica u kuhinji povratnički je trend, pa ako planirate uređenje ili renoviranje kuhinje, svakako razmislite o tome da u nju stavite klupicu.

Galerija Klupica u kuhinji izgleda vrlo šarmantno i retro - 7 Klupica u kuhinji izgleda vrlo šarmantno i retro - 3 Klupica u kuhinji izgleda vrlo šarmantno i retro - 2 +8 Klupica u kuhinji izgleda vrlo šarmantno i retro

Klupica u kuhinji može dati poseban šarm i toplinu vašem domu. Može prizvati lijepa sjećanja na djetinjstvo i na bakinu kuhinju u kojoj je možda bila klupica, retro trend koji se ponovno vraća.

Pronađite inspiraciju za uređenje vlastite kuhinje i kutka za objedovanje koji će vam biti posebno drago mjesto u domu

U mnogim kuhinjama lako će se ugraditi klupica kao kutna garnitura, a pametno rješenje bit će i klupica-sanduk u koju možete spremati stvari.

Kućica iz snova uređena u shabby chic stilu - 6 Kućica iz snova: Ljupki dom s ugođajem vječnog ljeta

Slika nije dostupna Miris proljeća u domu: Ukrasne tegle u kojima će cvijeće izgledati još ljepše

Mali shabby chic raj: Kuća u Daruvaru u kojoj svaki detalj ima svoju slatku priču Šarmantni dom Mirjane Svatoš iz Daruvara uređen u shabby chic stilu - 18 Šarmantni dom Mirjane Svatoš iz Daruvara uređen u shabby chic stilu - 14 Šarmantni dom Mirjane Svatoš iz Daruvara uređen u shabby chic stilu - 13 +18 Šarmantni dom Mirjane Svatoš iz Daruvara uređen u shabby chic stilu - 12

U našoj fotogaleriji na početku teksta pronađite inspiraciju za uređenje vlastite kuhinje i kutka za objedovanje i druženje s obitelji koji će vam biti posebno drago mjesto u domu.

Klupica u kuhinji izgleda vrlo šarmantno i retro - 1 Klupica u kuhinji izgleda vrlo šarmantno i retro (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju