Još je, sada već davne 1988. godine, Boris Novković u svom hitu "Dok svira radio" opjevao haljinu na kopčanje u kojoj se žene doista osjećaju posebno ženstveno.

Galerija Haljine na kopčanje iz trgovina - 1 Haljine na kopčanje iz trgovina - 9 Haljine na kopčanje iz trgovina - 2 +9 Dorothy Perkins, 277 kn  

U novim kolekcijama highstreet trgovina mogu se pronaći izvrsni modeli haljina na kopčanje koje će biti nepogrešiv izbor za posao, izlaske, ali i neke posebnije prilike. Izbor je širok, a krojevi su prilagođeni različitim ženskim građama i konfekcijskim veličinama.

Za ljubiteljice jednobojnih haljina tu su modeli u crnoj, zelenoj, smeđoj i tamnoplavoj boji, a volite li više haljine s uzorkom, birati možete od cvjetnog dezena do motiva konja. Kada je riječ o materijalima, u ponudi su modeli od ugodne viskoze, satena, samta, a pronašli smo i jednu kožnatu haljinu na kopčanje midi dužine.

Od 111 kuna: 13 suknji od umjetne i prave kože koje se nose ove jeseni Kožnate suknje hit su ove jeseni Kožnate suknje iz hrvatskih trgovina 2019. - 14 Kožnate suknje iz hrvatskih trgovina 2019. - 11 +10 Kožnate suknje iz hrvatskih trgovina 2019. - 9

Slika nije dostupna f

Crne hlače brenda Zara Do veličine XXL: 12 najpoželjnijih modela crnih hlača

Kakva god haljina najviše odgovarala vašem ukusu, vjerujemo da ćete u našoj fotogaleriji s 12 haljina na kopčanje u kakvima se osjećamo posebno ženstveno, pronaći (barem) jednu za sebe.

Haljine na kopčanje iz trgovina - 12 H&M, 303 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju