Nedavno održani tjedni mode iznjedrili nove frizerske trendove. U nastavku provjerite kakve će se frizure nositi u jesensko-zimskoj sezoni.

Galerija Mašna u kosi (Foto: Getty images) Pletenica je uvijek dobar izbor (Foto: Getty Images) Amal Clooney (Foto: Getty Images) +8 Mila Kunis s niskim repom (Foto: Getty Images)

1. Frizure s mašnom

Ako za ovu sezonu planirate kupiti samo jednu stvar za vašu kosu, dovoljna će vam biti mašna. Može biti mala, velika, neutralna, upečatljiva. Bitno je samo da je u kosi.

Mašna u kosi (Foto: Getty images) Mašna je novi hit dodatak u stiliziranju frizure (Foto: Getty Images)

2. Pletenice

Svoje mjesto na listi imaju i velike pletenice koje su već neko vrijeme omiljena frizura mnogim ženama. Romantične pletenice savršen su izbor za hladno razdoblje pred nama, a i njih možete ukrasiti mašnom.

Rihanna nosi visoki rep (Foto: Getty Images) Rihanna nosi visoki rep (Foto: Getty Images) (Foto: Getty Images)

3. Razdjeljak po sredini

Veliku promjenu u vašem izgledu može učiniti i jednostavna promjena mjesta na kojem radite razdjeljak. Idućih nekoliko mjeseci probajte strogi razdjeljak po srediti koji sa sobom donosi pomalo dramatičan izgled.

Amal Clooney (Foto: Getty Images) Dugi valovi koje nosi Amal Clooney nikad ne izlaze iz mode (Foto: Getty Images)

4. Ravno, ravno, ravno...

Ravna, ravna kosa još je jedan trend koji je posebno popularan bio 2001. godine, a ukoliko se ne snalazite s četkom i fenom za obavljanje posla trebat će vam dobra pegla za kosu.

5. Punđa

Punđe kakve nose balerine također se vraćaju u modu i to što manjeg "formata". Ukoliko vam je punđa kao takva dosadna, možete je "začiniti" i pletenicom.

U modu se vratio razdjeljak na sredini U modu se vratio razdjeljak na sredini (Foto: Getty Images)

6. Sjajna, duga, valovita kosa

Među popularnim frizurama našla se i ona koju su Amal Clooney i Catherine Middletone "doktorirale". To je njegovana, sjajna, duga, valovita kosa koja je moderna godinama i tako će i ostati.

Amal Clooney (Foto: Getty Images) Dugi valovi koje nosi Amal Clooney nikad ne izlaze iz mode (Foto: Getty Images)

7. Svjetlucavi ukrasi u kosi

Ukrasi u kosi, posebno oni svjetlucavi također su u modi. Pojačajte svoju frizuru nakitom za kosu. Mogu to biti sjajne kopče, trake za glavu ili obruči koji glume krunu. Svaki taj dodatak učinit će vašu frizuru još elegantnijom.

Svjetlucavi rajf na reviji modne kuće Miu Miu Svjetlucavi rajf na reviji modne kuće Miu Miu (Foto: Getty Images)

8. Morski valovi

Ono što uvijek prolazi pa će tako i ostati su morski valovi. I naravno da ne morate živjeti uz more kako biste izgledali poput prave morske božice.

Mila Kunis s niskim repom (Foto: Getty Images) Mila Kunis s niskim repom (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

9. Kovrče, kovrče, kovrče...

I kovrče prolaze, velike poput onih u 80-ima, a s nizom proizvoda za kosu koji danas postoje izgledat će još bolje. Borba s kovrčavom kosom može biti teška tako da ih pokušajte ukrotiti sa šamponima namijenjenima upravo tom tipu kose.

Kovrče na reviji modne kuće Louis Vuitton Kovrče na reviji modne kuće Louis Vuitton (Foto: Getty Images)

10. Niski rep

Elegantni niski rep još je jedna fizura s popisa. Radi se o frizuri koja je savršena drugi ili treći dan nakon pranja kose. Sve što trebate je zagalditi kosu unatrag, zavezati rep i ako je potrebno sa serumom za kosu dodatno zagladiti vrhove.

Mila Kunis s niskim repom (Foto: Getty Images) Mila Kunis s niskim repom (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

11. Visoki, retro rep

A loša opcija nije ni visoki, retro rep. Za ovaj izgled dobro je da je vaš rep što viši i da ima što veći volumen. Frizura je idealna ukoliko ste vašu kosu osušilisamo fenom i trebate brzo rješenje.

12. Ružičaste nijanse na kosi

Rose gold boja kose koja je postala hit 2017. godine i dalje je popularna. Odlično se slaže s bob frizurama koje su i dalje omiljene među ženama. Rose gold kosa postala je dio glamura i čini se da se situacija još neko vrijeme neće promijeniti.

Odvje pogledajte 3 ideje za brzinsko osvježenje frizure pomoću pegle za kosu

Rihanna nosi visoki rep (Foto: Getty Images) Rihanna nosi visoki rep (Foto: Getty Images) (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju