Žene se koriste malim trikovima u biranju odjevnih komada za vizualno stanjivanje tijela. Mala crna haljina najčešći je odabir.

Galerija Figura će izgledati mršavije u pomno odabranoj haljini Haljine koje vizualno suužavaju figuru iz trgovina 2020. - 2 Haljine koje vizualno suužavaju figuru iz trgovina 2020. - 3 +7 H&M, 297 kn

Ne samo da je riječ o svevremenskom komadu koji odgovara u svim situacijama nego i tipu haljine u kojem tijelu uistinu izgleda mršavije. Primjerice, odaberete li model s naglašenim ramenima, vizualno ćete stanjiti predio struka.

Na tržištu se nalazi i niz prugastih haljina koje imaju ovaj efekt. Pripazite samo da odaberete modele s okomitim prugama, jer vodoravne imaju suprotni učinak - proširit će vam figuru.

Crne pencil suknje iz trgovina 2020. - 4 Od 79 do 222 kuna: 10 suknji iz novih kolekcija koje vizualno smanjuju struk i bokove

Ne morate se odreći niti haljina s uzorcima, no birajte decentne detalje poput točkica, cvijeća ili nekih apstraktnih elemenata na modelima A kroja. Veliki uzorci bolje pristaju damam koje vizualno žele povećati svoju siluetu.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 12 modela haljina koje vizualno stanjuju tijelo.

Haljine koje vizualno suužavaju figuru iz trgovina 2020. - 7 Reserved, 449,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju