S obzirom na to da je 2021. na samom kraju, brojni modni magazini rekapituliraju najbolje što nam je ova godina ponudila u modnom smislu. Jedna od lista koja se najviše iščekuje je ona Vogueova s najbolje odjevenim slavnim ženama.

Ove godine dogodilo se nekoliko modnih trenutaka koji će se uistinu pamtiti, od Amande Gorman i njezinog Pradinog rajfa do Kim Kardashian u Balenciaginom haute couture odijelu. Ali kada je u pitanju konstantno serviranje modnih hitova, ovo su žene na koje se uvijek možete osloniti.

Bez obzira na ova nesigurna vremena, Zendaya je uspjela nadrasti sve. Lady Gaga redefinirala je stil starog Hollywooda i Angelina Jolie postala je influenserica za vintage komade. Ovih 12 zvijezda ukrasilo je naše dane uistinu dobrom modom, piše Vogue.

Među njima je i Kate Moss. Kate je u 2021. ušla u stilu supermodela, na naslovnici britanskog Voguea. Od tog trenutka, viđali smo klasičnu Moss u akciji. Vječno šik slip haljine, trapezice u boemskom stilu s baršunastim blejzerom, kul kaftani za ljetovanje na Ibizi koje bi rijetko tko znao nositi. Kate možda nikad neće promijeniti svoj stil, ali ona je naš omiljen podsjetnik da klasici nikad ne zastarijevaju, objasnio je Vogue svoj odabir.

Legendarna francuska glumica Isabelle Huppert iza sebe ima sjajnu modnu godinu. Prepoznao je to i Vogue te je uvrstio na svoj popis.

Koju smo lekciju naučili gledajući 68-godišnju ikonu? Budite više kao Huppert, zaključuje magazin.

Zavirite u galeriju i razgledajte kombinacije preostalih dama koje je Vogue izdvojio kao najbolje odjevene slavne žene u 2021. godini, a zatim glasajte u našoj anketi i odaberite koja od njih najviše zaslužuje tu titulu.

Titulu najbolje odjevene slavne žene u 2021. godini zaslužuje...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju