"Nude" lakovi za nokte pristaju svima, a jamče elegantan, njegovan i lijep izgled ruku. Ne čudi stoga što nikad ne izlaze iz mode, niti to što će opet biti popularni ovoga proljeća.

Galerija

Nude lakovi za nokte pristaju uz svaku modnu kombinaciju, bez obzira na to preferirate li odvažni cvjetni uzorak, volite li nositi jarke boje ili ste uvijek u crnom.

Ove sezone nose se razni tonovi 'nude' lakova za nokte. Oni tamniji bolje pristaju damama svjetlije boje kože, dok svjetliji lakovi više laskaju ženama tamnije puti, otkriva nam Blaženka Gusić iz kozmetičkog salona "Kod Blaže".

Na tržištu postoje trajni i obični lakovi u nude nijansama, a zbog specifične boje izrast se ne vidi odmah, pa su dugotrajniji u odnosu na druge boje.Ako vam se nude lak čini bezličnim, može se na jedan nokat ili više njih staviti koji ukrasić, primjerice cirkoni, jer te 'nude' boje podnose sve ukrase,
dodaje vlasnica kozmetičkog salona "Kod Blaže".

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli 12 nude nijansi lakova za nokte koji će proljepšati izgled ženskih ruku.

Nude lakovi za nokte iz trgovina 2019. - 8
Catrice, Nice Cream, 21,90 knb (Foto: Internetske stranice proizvođača)