Najbolja odluka kada je u pitanju odabir nijasne laka za nokte je ta da na svoje nokte stavite što god vam se u nekom trenutku sviđa.

Galerija Lak za nokte NARS, 20 dolara (131, 39 kn) Chanel, 28 dolara (183, 85 kn) +4 Christian Louboutin, 25 funti (211, 84 kn)

Naravno, nekad u ormariću nemamo nijansu koju smo zamislili u glavi, ali opcija koju uvijek imate je opskrbiti se s nekoliko boja koje vas nikad neće iznevjeriti.

Ako se o trendovima pita stručnjake za nokte, sedam nijansi lakova u našoj galeriji bit će vam dovoljni da neko vrijeme vaši nokti budu u trendu bez obzira koju od ovih nijansi odabrali.

Dobar izbor bit će neonska pink nijansa, ali i puno mirnija siva. Tu je i puder-ružičasta , nezaobilazna crvena pa i bijela nijasna laka za nokte.

U dogledno vrijeme ni šljokice neće izaći iz mode pa slobodno tu i tamo na nokte nabacite malo sjaja, a pogriješiti nećete ni ako se odlučite za neutralnu smeđu boju.

Ako se ne vidite ni s jednom od ovih nijasni, ponuda boja uistinu je široka tako da vaši nokti sigurno neće ostati zakinuti.

Pogledajte i sedam lakova za nokte u nijansi koja mami i ljubiteljice klasike.

Izdvojili smo i lakove za nokte u boji koja je otmjena baš kao i puderaste nijanse.

Kako damski: Lakovi za nokte u boji koja je otmjena baš kao i puderaste nijanse Avon, Very Berry, 22,90 kn Chanel Mythique, 28 dolara (181, 61 kn) Bluesky Classic, 99 kn +4 Catrice Take a Brick, 21,90 kn

A oprema svake ljubiteljice lakova za nokte su i vatice i odstranjivač laka. Pogledajte jedan koji je idealan za sve kojima smeta (neugodan) miris acetona.

OPI (notino.hr), 78, 43 kn OPI (notino.hr), 78, 43 kn (Foto: notino.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju