Sve različitosti s početka veze često se gube proporcionalno njezinom trajanju. Tako parove umjesto razlika sve više počinju povezivati sličnosti koje se stječu tijekom zajedničkog života. Donosimo vam listu znakova koji upućuju na to da se vi i vaš partner pretvarate u istu osobu

1. Koordinirate odjeću bez prethodnog planiranja. Oboje se pojavite na piću poslije posla u flanel ili traper košulji pa izgledate kao brat i sestra na onim starim sramotnim fotografijama iz djetinjstva.

2. Dokumentarci koje gledate zajedno 'ispiru' vam mozak. Imate čvrsto mišljenje o procesiranoj hrani, recesiji, svjetskim ratovima i svim drugim važnim temama pa ste odlučili svoje prijatelje 'educirati' o njima. Oni to ne podnose najbolje.

U restoranu naručujete isto jelo. Oboje volite rižoto i zašto naručiti samo jedan kada svatko može uživati u svojoj porciji omiljenog jela?

3. Citirate iste filmove u isto vrijeme. Sve što čujete ili vidite asocira vas na iste stvari pa nije ni čudno da ćete iz riznice filmskog znanja istovremeno izvući istu omiljenu rečenicu.

4. Koristite iste poštapalice. U međuvremenu je on pokupio vaše, a vi podsvjesno usvojili njegove i sada oboje pričate na isti način.

5. Međusobno si završavate rečenice. Postali ste pravi majstori u zajedničkom prepričavanju dogodovština jer imate isti tijek misli pa se u pravo vrijeme znate ubaciti u priču.

6. Smijete se poput partnera. Osim riječi, usvojili ste i neke fizičke geste ili osobine svog partnera.

7. U restoranu naručujete isto jelo. Oboje volite rižoto i zašto naručiti samo jedan kada svatko može uživati u svojoj porciji omiljenog jela?

Koordinirate odjeću bez prethodnog planiranja. Oboje se pojavite na piću poslije posla u flanel ili traper košulji pa izgledate kao brat i sestra na onim starim sramotnim fotografijama iz djetinjstva.

8. Svi misle da ste dugo zajedno. Vi možda i ne 'gulite' dugi ljubavni staž, ali toliko vremena provodite zajedno i dijelite mnogo sličnosti pa ljudi odmah pretpostavljaju da ste u dugoj vezi.

9. Tjelesne funkcije su vam sinkronizirane. Jedete istu hranu u isto vrijeme pa i ju i vaša tijela probavljaju istovremeno. Zato se često dogodi da se morate 'boriti' za pristup WC-u.

10. Počinjete fizički sličiti jedno drugome. Znate što kažu za pse i njihove vlasnike? Isto vrijedi i za parove. U jednom trenutku počinjete sličiti svom partneru pa na fotografijama ponekad izgledate kao brat i sestra, a ne ljubavni par.

11. Na tulumima izvodite iste plesne pokrete. Možda drugi misle da je to vaša interna šala, ali vi ste kralj i kraljica plesnog podija i jako ozbiljno shvaćate tu titulu pa često kod kuće smišljate svoje 'koreografije'.

12. Zavoljeli ste iste aktivnosti. Više ne raspravljate o tome hoćete li ići u kino ili ostati kod kuće. Vaše potrebe su sinkronizirane pa točno znate kad vam se ostaje doma na kauču, a kada ste spremni za akciju i izlazak.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju