Muškarci danas slave svoj dan – 19. studeni je Međunarodni dan muškaraca koji se obilježava diljem svijeta. Pokažite danas vašim najdražim muškarcima još više pažnje i ljubavi i dajte im do znanja koliko vam znače. Mi smo se povodom današnjeg dana muškaraca uputili u centar Zagreba i pitali 13 dama što žele poručiti najvažnijim muškarcima u svojim životima

Međunarodni dan muškaraca, 19. studeni, počeo se obilježavati 1999. godine te se slavi u zemljama diljem svijeta.

Ciljevi proslave Međunarodnoga dana muškaraca uključuju fokusiranje na zdravlje muškaraca i dječaka, poboljšavanje rodnih odnosa, promicanje spolne ravnopravnosti te isticanje pozitivnih muških uzora. Prilika je to za proslavu postignuća i doprinosa muškaraca, posebice za njihove doprinose zajednici, obitelji, braku i brizi za djecu.

>> Najslađe poruke: Što je 11 Zagrepčanki poručilo svojim tatama?

Povodom Međunarodnog dana muškaraca uputili smo se u centar Zagreba kako bismo doznali što naše žene žele poručiti najvažnijim muškarcima u svojim životima. Dali smo im papir i olovku i dobili poruke namijenjene mužu, sinu, tati, dečku, bratu, prijatelju i – dvjema psićima.

U foto galeriji pogledajte što je 13 simpatičnih dama iz centra Zagreba poručilo muškarcima koji im znače najviše u životu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju