Ženama s punijom figurom modna industrija nekada je nametala zabrane po pitanju odjeće koju bi trebale nositi.

Galerija Poznate žene u skinny trapericama - 3 Poznate žene u skinny trapericama - 1 Poznate žene u skinny trapericama - 9 +11 Adele

Srećom, vremena se mijenjaju pa više ne moramo slušati besmislene savjete o tome kako bismo, na primjer, trebali birati šire odjevne komade koji će sakriti sve što ne valja na našem tijelu.

Dapače, modni znalci slažu se da pravilno krojena uža odjeća plus size figurama pristaje puno bolje od širokih varijanti. Međutim, na društvenim mrežama i dalje ima dežurnih kritičara koji će rado podijeliti pokoji modni savjet putenim damama.

To je na svom primjeru mnogo puta iskusila manekenka Iskra Lawrence. Kada je nedavno objavila fotografiju na kojoj nosi traperice, u moru komplimenata našlo se i kritika na račun modela koji je odabrala. Naravno, u pitanju je obožavani skinny model.

Poznate žene u skinny trapericama - 2 Iskra Lawrence (Foto: Guliver/CoverImages/Profimedia/Getty Images)

Žao mi je, ali moram biti iskrena kad već drugi to ne žele. ‘Skinny’ traperice uopće ti ne pristaju. Kao što im ime kaže, one su samo za mršavice, a ne za tebe. Imaš previše jaka bedra i noge, a ove traperice to još više istaknu, komentirala je jedna korisnica Instagrama.

Očekivano, lijepa Iskra ne obazire se na kritike te i dalje nosi usku odjeću, uključujući i traperice. Da skinny modeli itekako vole obline i naglašena bedra svakodnevno dokazuju brojne slavne dame čija izdanja u ovim omiljenim trapericama možete razgledati u galeriji.

Poznate žene u skinny trapericama - 1 Bebe Rexha (Foto: Guliver/CoverImages/Profimedia/Getty Images)

POGLEDAJTE I KOJE SE SLAVNE DAME NISU TREBALE UPUŠTATI U ESTETSKE KOREKCIJE:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju