Kod uređenja doma u današnje vrijeme uobičajeno je odlučiti se za samo obojene zidove, bez tapeta. No tapete su investicija koja se itekako isplati, a široka ponuda fototapeta omogućava nam da u svoja četiri zida stvorimo ugođaj kakav god poželimo.

Galerija

 

Stavljanje tapeta, naročito ako je riječ o fototapetama, nije jeftina investicija, ali u konačnici je svakako isplativa. Dokazuju to i fotografije u galeriji na kojima se jasno vidi koliko tapete mogu biti efektne, zanimljive te koliko mogu transformirati izgled bilo kojeg prostora.

Stavljanje tapeta, naročito ako je riječ o fototapetama, nije jeftina investicija, ali u konačnici je svakako isplativaMogu čak djelovati umirujuće ako primjerice izaberemo tapetu s fotografijom plaže, šume ili zelenila. Tapeta s fotografijom nekog velegrada, u domu pak može stvoriti atmosferu kao da se zaista nalazimo u nekoj svjetskoj metropoli. Uz efektnu tapetu i običan namještaj izgledat će posebno i ljepše.

Inspiraciju za uređenje vlastitog životnog prostora s tapetama pronađite u fotogaleriji. Pogledajte i tapete s porukama otporne na vodu i grebanje koje izrađuje akademska slikarica Mirna Sišul.

Pročitajte i Zid kao glavni ukras u stanu: Tri trenda uređivanja i jedan dobar trik.

Tapete mogu transformirati izgled prostora
Tapete mogu transformirati izgled prostora (Foto: Living4media)