Kod uređenja doma u današnje vrijeme uobičajeno je odlučiti se za samo obojene zidove, bez tapeta. No tapete su investicija koja se itekako isplati, a široka ponuda fototapeta omogućava nam da u svoja četiri zida stvorimo ugođaj kakav poželimo.

Galerija Tapete mogu transformirati izgled prostora - 3 Tapete mogu transformirati izgled prostora - 7 Tapete mogu transformirati izgled prostora +11 Tapete mogu transformirati izgled prostora  

Stavljanje tapeta, naročito ako je riječ o fototapetama, nije jeftina investicija, ali u konačnici je svakako isplativa.

Dokazuju to i fotografije u galeriji na kojima se jasno vidi koliko tapete mogu biti efektne i zanimljive te koliko mogu transformirati izgled bilo kojeg prostora.

Mogu čak djelovati umirujuće ako primjerice izaberemo tapetu s fotografijom plaže, šume ili zelenila.

Josipa Maras izbacila je svoju prvu liniju tapeta (Foto: Josipa Maras) - 3 Wow efekt: Sedam zidnih tapeta za sve koji žele osvježiti dom

Tapeta s fotografijom nekog velegrada u domu pak može stvoriti atmosferu kao da se zaista nalazimo u nekoj svjetskoj metropoli. Uz efektnu tapetu i običan namještaj izgledat će posebno i ljepše.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju