Suknje su jedan od proljetnih modnih favorita, a vrijeme njihove "vladavine" sve je bliže. Među mnoštvom različitih krojeva i dezena suknji koje se nude u trgovinama, pronašli smo modele koji laskaju figuri te izgledaju jako dobro i kada se nose uz štikle i uz ravni đon.

Galerija Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 1 Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 4 Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 13 +12 s.Oliver, 488 kn  

Lepršavi kroj suknje pristajat će gotovo svakoj ženskoj građi, a dobro izabrani uzorak također će učiniti da nam suknja pristaje što bolje i ljepše. Lepršaviji kroj ujedno je i najudobniji, a i dalje je popularan i asimetrični kroj, bilo da je asimetrija napravljena s bočne strane ili je suknja straga duža nego sprijeda.

U izboru suknji iz trgovina pokušali smo zadovoljiti što širi ukus i vjerujemo da ćete među ovih 15 modela pronaći jedan po svom ukusu. "Laskave" suknje koje izgledaju top i uz štikle i ravni đon, cjenovnog ranga od 119,90 do 950 kuna, pogledajte u fotogaleriji.

Suknje iz trgovina koje \'laskaju\' ženskoj figuri - 15 s.Oliver, 488 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju