Tenisice već dugo nisu obuća koju nosimo samo tijekom bavljenja sportskim aktivnostima. Postale su nezaobilazan dio modnih kombinacija, a žene ih nose čak i u svečanim prilikama.

Galerija +0 Žena u bijelim tenisicama

Trgovine danas u svojoj ponudi imaju cijeli niz modela koji se savršeno slažu uz traperice, suknje, haljine...Posljednjih nekoliko godina tenisice su postale komad obuće koji ide na sve i u svim prilikama.

Ovo posljednju trvdnju najbolje potvrđuje činjenica da žene, između ostalog, obožavaju i shuzice, tenisice koje nastaju u Zagrebu, a koje mnoge dame biraju za odlazak pred oltar.

Shuzice su ručno oslikane tenisice iza kojih stoje Maja i Ljudmila - 15 Shuzice: (Vjenčane) tenisice iz Zagreba u kojima je ples do zore zagarantiran

Vjenčane shuzice obično su bijele boje, a upravo su bijele tenisice klasika koja uvijek ima svoje mjesto u garderobama zaljubljenica u modu, ali i udobnost.

Mjesec dana prije proljeća, godišnjeg doba u kojem su tenisice posebno popularne, provjerili smo ponudu bijelih tenisica u trgovinama.

Zavirite u našu galeriji i pogledajte modele koje smo izdvojili. Neki od njih su čisto bijeli, a drugi su ukrašeni neodoljivim detaljima tako da, vjerujemo, svatko može pronaći nešto za sebe. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju