Smeđa ili plava kosa, pitanje je sad? Ako to pitate žene, pravila nema jer su i jedna i druga boja kose izuzetno popularne i tražene. Iskustvo je pokazalo da se brinete ipak zabavljaju jednako dobro kao i plavuše, a unatoč vjerovanju kako su dame plave kose privlačnije muškarcima, brojna istraživanja pokazala su suprotno.

Galerija

U anketi jedne popularne britanske stranice za pronalaženje partnera sudjelovalo je 175.000 muških korisnika. Muškarci su imali zadatak otkriti koje ih sve kvalitete privlače na ženama, između ostalog i one fizičke.

Rezultati te ankete pokazali su da muškarci najviše vole brinete, a pogotovo one koje uz smeđu kosu imaju i smeđe oči.

Među ljepoticama na hrvatskoj zabavnoj sceni mnogo je brineta. Jedna od njih je i Mia Kovačić, predivna voditeljica Nove TV. Njezina prijateljica Tatjana Jurić, koja se nedavno vratila na Novu TV u ulozi voditeljice emisije "Zdravlje na kvadrat", također zaslužuje mjesto na popisu najljepših domaćih brineta.

Mia Kovačić i Tatjana Jurić
Mia Kovačić i Tatjana Jurić (Foto: Josip Regovic/PIXSELL)

Na njemu se nalazi i glumica Martina Stjepanović, prelijepa Vinkovčanka koju su gledatelji Nove TV imali prilike upoznati u nizu hit-serija poput "Dar mar", "Čista ljubav", "Na granici" i "Drugo ime ljubavi".

U galeriji pogledajte ostale najljepše brinete s hrvatske zabavne scene.

Martina Stjepanović
Martina Stjepanović (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL)