Nova boja kose najbrži je način za promjenu izgleda. No, nije svima lako donijeti odluku. Brinete se teško odlučuju za posvjetljivanje kose, a plavuše nije lako nagovoriti da potamne svoju frizuru. Za dramatičnu promjenu boje nekim damama potrebni su tjedni i mjeseci.

Galerija Slavne dame koje izgledaju sjajno sa svakom bojom kose - 1 Slavne dame koje izgledaju sjajno sa svakom bojom kose - 9 Slavne dame koje izgledaju sjajno sa svakom bojom kose - 8 +6 Emma Stone

Boja puti, oblik lica, ali i starost pojedine osobe samo su neki od faktora koji utječu na to hoće li dobro izgledati sa svijetlom ili tamnom kosom.

I dok većini žena bolje pristaje jedna ili druga varijanta, postoje i one sretnice koje mogu nositi baš svaku boju kose i s njom izgledati fantastično.

Manje je više: Slavne žene koje bolje izgledaju s decentnom šminkom Gwen Stefani Christina Aguilera Katy Perry +3 Lady Gaga

S bojama i dužinama kose obožava eksperimentirati pjevačica Rihanna koja izvrsno izgleda što god da kaže svojem frizeru. Ovu sreću dijeli i Katy Perry koja smo kroz karijeru vidjeli u svemu od ružičaste boje kose do tamnoplavih uvojaka.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje sve slavne dame izvrsno izgledaju bez obzira na to koju boju kose nose.

Slavne dame koje izgledaju sjajno sa svakom bojom kose - 4 Katy Perry obojila je kosu u sve boje duge (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju