Sudeći prema prognozi vremena, od utorka nam stiže pogoršanje vremena - ma, zapravo kako se gleda. Stiže nam pravo jesensko vrijeme, koje uz sve sivilo, kišu i hladnoću i dalje ima neku posebnu čar i ljepotu.

Galerija

 

Ne postoji loše vrijeme nego samo loš izbor odjeće – dakle, za svaku vremensku priliku možemo se prikladno odjenuti te tako i najtmurniji dan učiniti ljepšim i vedrijim. Nakon nikad dužeg babljeg ljeta čini se da nam idući tjedan napokon stiže prava jesen pa je vrijeme da iz ormara izvadimo deblje jakne i toplije kapute.

Želite li garderobu obnoviti novim kaputom, zavirite u našu galeriju u kojoj smo izdvojili čak 15 odličnih modela za svačiji ukus. Birati možete između klasičnih crnih i smeđih, s ovratnikom od umjetnog krzna, predivnih sivih modela, kariranog uzorka,... Pronašli smo i dva modela u bogatim crvenim nijansama i jedan u divnoj zagasitoj nijansi petroleja.

Za traperice i suknje: Sedam modela gležnjača s potpeticom koje mogu zamijeniti omiljene štikle

Kapute koje ćete sigurno željeti iznositi i u kojima lako možete provesti cijelu jesen i zimu razgledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Odlični modeli kaputa za jesen i zimu - 14
Pull&Bear, 399,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)