Iako ovih dana uživamo u sunčanom vremenu i ugodnim temperaturama, sezona odjevnih komada za hladnije dane bespovratno je otvorena do idućeg proljeća.

Galerija Čizme na petu na vezanje bit će popularne u nadolazećem razdoblju Mango, 599,90 kn Charles by Charles David (Nordstrom.com), 935,57 kn +4 Uterqüe, 1190 kn

Trenutak u kojem se nakon nekoliko toplih mjeseci ponovno uvučemo u omiljene traperice, pletivo i najdraže gležnjače posebno je dobar i jednom kada se dogodi, ne odričemo ga se tako lako.

Gležnjače su jedan od prvih komada koje vadimo iz ormara kada padnu temperature, nakon čega postaju nezaobilazan dio jesensko-zimskih modnih kombinacija. Već godinama popularnost gležnjača ne opada, međutim svake godine neki modeli budu popularniji od drugih.

Hlače s elastičnim strukom Ne stežu! 13 hlača s elastičnim strukom za posao, svečanosti i slobodno vrijeme

Plisirana suknja 10 malo drugačijih plisiranih suknji za dane u kojima želite biti primijećeni

Model koji će biti posebno popularan u nadolazećem razdoblju jesu elegantne gležnjače na vezanje, s visokom potpeticom.

Ove čizme izgledaju jednako elegantno u kombinaciji s trapericama, suknjama i haljinama. Odličan su izbor za odlazak na posao, ležerna druženja s prijateljicama, ali i svečanije prilike za sve one koji se u hladnijem razdoblju godine ne žele smrzavati, ali ni odreći elegancije unatoč debelim minusima.

Vratile su se! 15 novih modela visokih čizama već od 299 kuna Bershka, 379 kuna Stradivarius, 299 kuna Reserved, 349 kuna +12 Jessica Simpson, 654 kune

U našoj galeriji pogledajte ponudu gležnjača na vezanje u trgovinama.

Zara, 699,90 kn Zara, 699,90 kn (Foto: Zara)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju