Imate li i vi onu jednu prijateljicu koja misli na sve druge prije nego na samu sebe? Koja će se prvo pobrinuti za sve ostale, a onda eventualno za sebe? Takva prijateljica zaslužuje poseban božićni poklon, a mi vam donosimo 15 prijedloga.

GalerijaKakva je velika sreća imati prijateljicu koja je uvijek spremna pomoći i koja potrebe i želje drugih uvijek stavlja ispred vlastitih. I prijateljice koje su mame često nemaju vremena misliti na sebe jer su im djeca i obitelj prioriteti i oni na nju uvijek mogu računati.

Prijateljica koja sebe nikada ne stavlja na prvo mjesto zaslužuje zaista poseban božićni poklonTakva prijateljica zaista zaslužuje poseban božićni poklon, dar zbog kojeg će se osjećati specijalno. Možda je to nešto što si ona već dugo priželjkuje, nešto s čime ćete joj ugoditi i dati joj da znanja da je sasvim u redu (i poželjno i potrebno) da ponekad samoj sebi bude na prvom mjestu.

Poklon bon salona 'Biologique Recherche'
Poklon bon salona 'Biologique Recherche' (Foto: salon \'Biologique Recherche\')

Poklon-bon za opuštajući tretman, ulaznica za koncert, fini topli kaput, pulover ili ručni sat, malo skuplja maskara, neka lijepa posteljina za krevet ili topla, debela dekica – neki su od prijedloga za božićni poklon prijateljici koja sebi nikada nije prioritet.

Odlična je ideja i da nekoliko prijateljica zajedno kupi poklon toj jednoj prijateljici, primjerice parfem o kojem ona već dugo mašta...

Pogledajte i poklone za sve one koje je "Bohemian Rhapsody" izbacio iz cipela.

Chanel, 100 ml, 1265 kn
Chanel, 100 ml, 1265 kn (Foto: Zadovoljna.hr)