Kada biramo stajling za vjenčanje ili neku drugu svečanu prigodu, veliku pažnju dajemo i modnim dodacima, naročito torbici. Kako bismo vam olakšali potragu za torbicom koja će vam biti idealan dodatak za posebne prilike, pronašli smo čak 15 modela za svačiji ukus.

Galerija Torbice za vjenčanja i druge svečane prigode - 2 Torbice za vjenčanja i druge svečane prigode - 1 Torbice za vjenčanja i druge svečane prigode - 14 +12 Massimo Dutti, 949 kn Za vjenčanja i ostale svečane prigode i slavlja najčešće biramo manje modele torbi koji uvijek izgledaju nekako elegantnije i profinjenije, zbog čega su i savršeno prigodne za posebne prilike. U trgovinama se mogu pronaći raznorazni modeli torbica koje će zadovoljiti svačiji ukus te će odlično upotpuniti razne stajlinge.

Od vrhunski elegantne jednostavne smeđe torbice, crnih modela ukrašenih metalnim detaljima ili perlicama do torbica s cvjetnim uzorkom, ukrasom u obliku volana i mašnica do ultra popularnih nježno pastelnih boja, sve to i još više pronaći ćete u našoj fotogaleriji torbica za vjenčanja i ostale svečane prigode.

Razgledajte 15 modela svečanih torbica od 119 kuna koje će imati posebno mjesto u garderobi.
Torbice za vjenčanja i druge svečane prigode - 13 H&M, 338 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju