Kada žele bez puno muke i isprobavanja malo obnoviti garderobu, mnoge žene posegnut će za novom torbom. Kupovina torbe poseban je gušt, a kako nam se bliži početak sezone jesen/zima provjerili smo ponudu torbi za svaki dan iz novih kolekcija.

Galerija

Većina žena ima nekoliko torbi koje povremeno izmjenjuje, no uvijek imamo onu jednu torbu koja nam je najdraža. Možda se vaša nova "ljubimica" nalazi upravo među 15 većih i manjih torbi koje su noviteti u trgovinama.

Manji i veći modeli torbi iz novih kolekcija - 13
H&M, 150 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Manji i veći modeli torbi iz novih kolekcija - 1
Deichmann, 149 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Modeli su to koji će, ne sumnjamo, biti popularni ove jeseni i zime i koji će upotpuniti svaki modni stil. Od prostranih shopper torbi do elegantnih torbica u koje stanu sve sitnice za odlazak na kavu ili izlazak, iz novih kolekcija izabrali smo modele koje žene itekako vole nositi. Uz klasične crnu i smeđu, birati možete i između zagasito ljubičaste, vintage plave, boje pudera, zmijskog ili pepita uzorka.

Jesen stiže, jakno moja: 15 novih, svestranih i povoljnih modela od umjetne kože

Vjerujemo da će zadovoljiti razne ukuse i stilove pa svakako prolistajte našu fotogaleriju na početku teksta i pronađite vašu novu najdražu torbu za jesen i zimu koju ćete sigurno moći iznositi.

Sezane, 1788 kn
Sezane, 1788 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)