Pitali smo muškarce koje ih to ženske navike najviše nerviraju, a njihovi odgovori su nas nasmijali, iznenadili i natjerali na razmišljanje.

1.Famozni PMS. Je l'’ uopće postoji ili ste ga izmislile? (smijeh) Svaki mjesec prije nego je to čudo napadne uvijek mi govori da se spremim jer će biti malo nervozna, a onda se naljuti kad joj kažem da je nervozna jer je u PMS-u. “

2.Iz svega živog radi nekakve nebitne godišnjice. Naravno da se ne sjećam kad smo prvi put zajedno išli na put! Nemam vremena za razmišljanje o tome gdje smo nekada išli nego se veselim mjestima na koja ćemo tek ići.”

Odlučili smo i hrvatskim muškarcima dati priliku da otkriju koje ženske navike njih nerviraju.

3.Najviše me nervira kada kaže da nije ljuta i da je sve u redu, a ja vidim da nije. Onda zapravo očekuje da ja pokrenem raspravu o temi zbog koje navodno nije ljuta jer ona ne želi prva započeti razgovor. Ja uglavnom ni ne znam u čemu je problem pa ne znam ni što bih pitao i onda tako šutimo par sati dok ne pukne.”

4.Nama muškarcima seks je najslabija točka i nema toga što nećemo napraviti ako nam se uskrati. Zato me najviše živcira kada iskoristi seks kao svoje tajno oružje za pobjedu u svađama. Puno puta sam zbog toga priznao krivnju za nešto što nisam ni napravio. (smijeh)”

5.Kad šutim jer mi se ne da razgovarati s nikim, a ona me pita o čemu razmišljam. Tada ne razmišljam o ničemu. A inače razmišljam o hrani, poslu i seksu. S njom, a ne s bivšima, za što me često optužuje.”

6.Mislim da se uvijek namjerno rasplače kad se svađamo samo zato što zna da ja nemam pojma o tome kako bih trebao reagirati na njezine suze.”

7.Ponekad jednostavno ne prestaje pričati, kao da se natječe s nekim u tome koliko riječi može izgovoriti u 24 sata. Svima treba malo mira i tišine.”

8.Uspoređuje svoj izgled s drugim ženama i kritizira samu sebe, a kad joj ja dam kompliment kaže da lažem. Nije joj jasno da je ona meni uvijek lijepa. “

9. Ništa što ja napravim ne valja, uvijek je nešto krivo. Pa barem se trudim napraviti sve što traži, za razliku od drugih muškaraca.”

Njezin iracionalni strah od odlaska na WC u mojoj blizini mi je na trenutke smiješan, a ne trenutke me iznervira.

10.Poludim kad me uspoređuje s bivšima. To se najčešće događa kad se svađamo oko nečega. Da ja slučajno spomenem svoje bivše u tim situacijama mislim da bi se dogodila apokalipsa.”

11.Njezin iracionalni strah od odlaska na WC u mojoj blizini mi je na trenutke smiješan, a ne trenutke me iznervira. Nema šanse da bih ja išta trpio zbog nje ili bilo koga drugog. Sila ne pita!”

12.Ne volim kad ljubomorom utjerava komplimente. Općenito mi smeta ljubomora bez razloga.”

13.Nije mi jasno zašto svaku sitnicu o našoj vezi prepričava prijateljicama. Neke stvari bi trebale ostati između nas, a ne između čitavog društva.”

14. Tjera me da idemo u šoping i onda me još tjera da isprobam sto traperica i majica. Ne, ne da mi se. Ne želim. Odbijam.”

15. Očekuje da joj čitam misli. Muškarcima jednostavno treba reći što se traži od njih, nismo mi mađioničari.”

Saznajte koje muške navike Hrvatice dovode do ludila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju