S dolaskom toplijeg vremena maštamo o ljetovanju na nekoj prekrasnoj hrvatskoj destinaciji uz bazen ili more s omiljenim napitkom u ruci i najdražim ljudima oko sebe.

Galerija Vila Elyzeum kod Trogira - 3 Vila Elyzeum kod Trogira - 1 Vila Elyzeum kod Trogira - 2 +5 Vila Elyzeum kod Trogira - 4

Maštamo o mjestu poput ove luksuzne vile koja je od centra Trogira udaljena svega dva kilometra.

Vila Elyzeum prostire se na 510 četvornih metara u Segetu Donjem na Trogirskoj rivijeri. Obuhvaća pet spavaćih soba za maksimalni smještaj 10 osoba, prostrani dnevni boravak, šest kupaonica i dobro opremljenu kuhinju s blagovaonicom. Ima čak i dizalo!

Atraktivni je primjer suvremenog dizajna splitske arhitektice Saše Bui koji je smješten u prekrasnom prirodnom okruženju hrvatske obale.

Vila Elyzeum kod Trogira - 7 Ležaljka, koktel i savršeno plavetnilo (Foto: Uz dopuštenje Lidije Lolić / Vila Elyzeum)

Ne samo da je vila nalazi svega 150 metara od mora, već se i s terase vile pruža panoramski pogled na ljepote okolnog Trogira, Splita, Čiova i Drvenika.

Gostima vile na raspolaganju je i grijani beskonačni bazen koji se savršeno sljubljuje s plavetnilom Jadrana. Odlično je to mjesto za osvježenje od ljetnih vrućina, ali i za opuštanje nakon vrućeg dana i uživanje u čarobnom zalasku sunca.

Vila Elyzeum kod Trogira - 5 Suvremeni dizajn splitske arhitektice Saše Bui (Foto: Uz dopuštenje Lidije Lolić / Vila Elyzeum)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju