Novo, blještavo, šareno: 183 DAYS by trend IT UP! Svakih 183 dana donosimo najnovije proizvode iz beauty svijeta.

Predstavljamo vam najnoviju dm marku: 183 DAYS by trend IT UP!

 

Dobrodošli u svijet od 183 dana!

Mi smo nova generacija na području ljepote: uvijek malo luđa, hrabrija i svoja, koja „pleše“ u ritmu s najnovijim trendovima. Naši proizvodi su zabavni, pričaju neku svoju priču i uvijek nude nešto malo više!

Kao mlađa sestra branda trend IT UP, 183 DAYS by trend IT UP nudi proizvode kvalitete dm marke, razvijene u suradnji s vodećim proizvođačima kozmetike. Proizvodi su dostupni samo u odabranim dm prodavaonicama.

>> dm prodavaonice s proizvodima 183 DAYS by trend IT UP

Galerija PR PR PR +7 PR

 

TIME FOR FAVORITES!

U asortimanu 183 DAYS by trend IT UP možete pronaći više od 70 Make-Up proizvoda za lice, oči i usne.

Od proizvoda u azijskom stilu, kao što su sprej za fiksiranje šminke Fix + Glow Finish Spray ili sprej za matiranje i prikrivanje pora Porefiller + Mattifying Base Spray, preko voćnih pudera u prahu Loose Powder Shake (Matcha ili Banana), do balzama za usne slatkih oblika: jagoda, panda ili ananas.

Ne zaboravite: Shake the Glitters! Paleta sjenila Dazzle donosi eksploziju boja svjetlucavih sjenila za oči, dok Highlighting palete Moon i Posy omogućuju galaktički naglašene dijelove lica zahvaljujući presijavajućim pigmentima! Naši Glitz Sticks ruževi za usne u metalik bojama zaokružit će cjelokupni izgled!

You want more?
>> Pronađi za sebe odgovarajući proizvod dm marke 183 DAYS by trend IT UP

Pssst! Naša tajna:

Kako uvijek uspijevamo ponuditi najnovije trendove i kako je nastalo naše ime? Jednostavno: Svakih šest mjeseci, tj., svakih 183 dana asortiman proizvoda 183 DAYS by trend IT UP se obnavlja! To znači: Svakih 183 dana imamo najnovije proizvode za vas - ili one koji to žele!

Dakle: Budite brzi!

Because… BEAUTY IS AN ATTITUDE. ATTITUDE IS EVERYTHING!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju