Glavna tema popularne američke serije 'Seks i grad' uvijek je bila ljubav. U nastavku pogledajte koje smo istine o pravoj ljubavi naučili zahvaljujući Carrie, Samanthi, Charlotte i Mirandi

1. Prava ljubav dolazi u neočekivanom 'paketu'.

Kada se udavala za Treyja MacDougala, Charlotte je bila uvjerena da je upravo on muškarac s kojim će provesti ostatak života, ali kasnije se ispostavilo da ovaj mamin sin ipak nije najbolji izbor za nju. Na kraju je sreću pronašla s odvjetnikom Harryjem Goldenblattom, muškarcem koji joj naizgled po ničemu nije odgovarao.

'Seks i grad' sjajno je dočarao način na koji su sve četiri dame preispitivale svoje prioritete u odnosu s muškarcima i njihov osobni rast.

Moglo bi se reći da su u početku baš sve okolnosti igrale protiv njega. Bio je naprasit pomalo nekulturan, ne pretjerano naočit, druge vjere i imao je potpuno drugačiji način razmišljanja i ophođenja od Charlotte. Međutim, također je bio ono što Trey nije – iskren, vrijedan, duhovit, sposoban. Naposljetku se Charlotte ludo zaljubila u muškarca s kakvim se vjerojatno nikada nije zamišljala i koji ju je držao kao kap vode na dlanu, baš onako kako bi to poželjela svaka žena.

Miranda je muškarca svog života pronašla u barmenu Steveu Bradyju s kojim je iskusila ono što nikada nije planirala – majčinstvo i brak. Samantha je pravu ljubav doživjela s mladim glumcem u usponu, Smithom Jerrodom, jedinim muškarcem koji se nikada nije osjećao ugroženo pored tako snažne i uspješne žene.

'Seks i grad' sjajno je dočarao način na koji su sve četiri dame preispitivale svoje prioritete u odnosu s muškarcima i njihov osobni rast. Ponekad im nije bilo lako napraviti promjene u životu, često su se tome odupirale, ali pravoj ljubavi jednostavno nisu mogle reći ne.

2. Uvijek znamo kada je vrijeme za kraj.

Možda je to neki unutarnji kompas, instinkt ili intuicija. Kako god ga nazvali, onaj mali glas razuma uvijek je aktivan u nama i uvijek zna koje je rješenje naših ljubavnih zavrzlama. Međutim, ponekad ga jednostavno namjerno ignoriramo jer se ne želimo odmah suočiti s istinom.

Ponekad nam je lakše uvjeravati sebe da stvari ipak mogu biti drugačije iako duboko u sebi znamo da se nikada neće promijeniti. Zbog toga je važno u životu imati prave prijateljice koje će uvijek biti iskrene prema vama i pomoći vam da slijedite svoju intuiciju i reagirate onako kako je to najbolje za vas.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju