Čak i najsnažnije ženama koje uvijek drže do sebe i svojih potreba rade greške kada je ljubav u pitanju. U nastavku pogledajte koje su se dvije greške barem jednom potkrale svakoj ženi.

1. Prelazite preko njegovih prijestupa koji vas čine duboko nesretnom.

Neki postupci jednostavno se ne mogu oprostiti. Postoje parovi koji mogu priječi preko preljuba ili uvrede i ponovno steći povjerenje, ali to se događa samo kada druga strana koja je kriva za ove prijestupe iskreno žali zbog njih i promijeni svoje ponašanje na bolje.

Bez toga nema oprosta i povjerenja. Ako ste svom partner objasnili što vas je duboko povrijedilo, ali on to i dalje radi, prelazak preko toga neće vas učiniti sretnijom. Psiholozi upozoravaju da ignoriranje problema dugoročno šteti vezi ili braku i ponekad je bolje pošteno se posvađati nego šutjeti o tome što vas muči.

Ako se problem ne može riješiti, a vi ste i dalje nesretni, onda je bolje prekinuti vezu nego ostati u njoj.

2. Zanemarujete svoje potrebe na račun njegovih.

Kako biste uspostavili zdrav odnos, ne samo ljubavni nego i prijateljski, sebi morate biti na prvom mjestu. Žene često imaju potrebu maksimalno ugoditi svom partneru u svim aspektima zajedničkog života i istodobno zanemariti svoje potrebe.

Uvijek se prilagođavate se njegovom rasporedu, kuhate samo ono što on želi, u najintimnijim trenucima važno vam je da on bude zadovoljen, a vi svojevoljno igrate sporednu ulogu. Sve su ovo situacije u kojima ne mislite na sebe, a trebali biste.

Zapamtite da je temelj svake veze kompromis i jednakost, a vi ste jednako važni kao i vaš partner.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju