Justice Stamper trenutno planira svoje vjenčanje koje se treba održati 1. kolovoza ove godine u jugozapadnoj Virgijniji. U svadbenom buketu želi suncokrete, na stolu plavo-žute ukrase, a na sebi dugu bijelu vjenčanicu u kojoj će se zavjetovati pred svjedocima na vječnu ljubav dugogodišnjem partneru Jeremyju. Postoji samo jedan 'problem', ona je već udana za njega


Društvenim mrežama i internetskim stranicama širi se priča izašla kao iz nekog romantičnog filma Nicholasa Sparksa s Justice i Jeremyjom Stamperom u glavnoj ulozi.

Justice i Jeremi se planiraju vjenčati početkom kolovoza ove godine u jugozapadnom dijelu američke savezne države Virginije. I ne bi to bilo ništa čudno da mladi par  već nije ozakonio svoju vezu.

Ljubav nema granice. U želji da svojoj dragoj omogući nova sjećanja na dan vjenčanja, Jeremy Stamper spreman je ponovo organizirati razmjenu zavjeta i svadbu.

Jeremy Stamper je upoznao ženu svoga života još kao djevojčicu na satu vjeronauka, a počeli su hodati nekoliko godina kasnije. Zaručili su se kad je Justine bilo tek 17 godina, a s vjenčanjem su pričekali kad je mlada postala punoljetna.

Tri tjedna nakon izricanja sudbonosnog da, Justine je bila u prometnoj nesreći, koja je izazvala djelomičnu amneziju. Iako je satima piljila u vjenčanu fotografiju, mlada se nije mogla sjetiti svojeg vjenčanja, a 'izgubila' je i nekoliko mjeseci sjećanja prije nesreće.

Upravo zato njezin je suprug odlučio ponovo oženiti svoju odabranicu – i to točno na prvu godišnjicu braka.

'Naše je prvo vjenčanje bilo prekrasno i savršeno,' priznao je Jeremy Stamper, te dodao 'ovaj put želim da Justice bude oduševljena preko svih granica.'

Jeremy je zato kreirao GoFundMe stranicu s nadom da će mu dobri ljudi pomoći prikupiti 5.000 dolara koliko mu je još potrebno da sve mladenkine želje pretvori u stvarnost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju