Raznim anketama često se pokušava utvrditi tko je najpopularniji član britanske kraljevske obitelji, a na vrhu tog popisa nalaze se dobro poznata imena.

Galerija Princ Harry u Lesotu Princ Harry obožava djecu - 12 Princ Harry obožava djecu - 11 +16 Princ Harry obožava djecu - 15

Meghan Markle, Catherine Middleton, princ George i princeza Charlotte dominiraju medijskim naslovima, ali na "terenu" je situacija malo drugačija.

Sudeći prema reakcijama nepoznatih ljudi koji imaju prilike susresti se s njim, najpopularniji član ipak je – princ Harry.

Iako ima velik broj obožavatelja u svim dobnim skupinama, emotivnog, veselog, spontanog i neposrednog Harryja najviše vole djeca koja mu se bacaju u zagrljaj čim ga ugledaju.

Princ Harry obožava djecu - 2 Maleni Luke bacio se u zagrljaj Harryju na prinčevoj australskoj turneji (Foto: Getty Images)

Mnogi se slažu da je sve navedene kvalitete naslijedio od svoje majke, pokojne princeze Diane, koja bi sigurno bila ponosna na njegov humanitarni angažman i nevjerojatnu povezanost ostvarenu sa štićenicima udruga kojima je princ pokrovitelj.

Princ Harry obožava djecu - 11 Harry 2008. godine u sirotištu u afričkoj državi Lesoto (Foto: Getty Images)

Ovaj tjedan svijet je obišla vijest da će Harry uskoro prvi put postati tata. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa više ne mogu zatomiti svoje uzbuđenje, a mladi princ puca od sreće kada se nađe u društvu djece.

Princ Harry obožava djecu - 9 Harry i Meghan uskoro će prvi put postati roditelji (Foto: Getty Images)

Nikada nije skrivao želju za osnivanjem vlastite obitelji i sada će je napokon ostvariti, a mi smo pronašli 20 fotodokaza da će biti dobar, pažljiv i posvećen otac.

Princ Harry obožava djecu - 15 Princ Harry obožava djecu - 15 (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju