Rad od kuće mnogima je promijenio navike odijevanja pa oni koji svoj posao obavljaju od doma većinu dana provode u trenirkama i sličnim najudobnijim odjevnim komadima. Već smo se malo i zaželjeli zamijeniti trenirke nekim finijim krpicama.

Ako vam treba motivacije da se skinete iz trenirke i odjenete nešto finije, pa makar samo i za odlazak u dućan, možda vam haljine koje smo pronašli u trgovinama budu dobar poticaj.

Rad od kuće mnogima je promijenio navike odijevanja pa većinu dana provodimo u trenirkama

Ma ni ne treba nam neka posebna prigoda da se sredimo, neka i obična šetnja i izlazak na zrak bude dovoljan razlog da se lijepo odjenemo i prisjetimo onog dobrog osjećaja kad se čovjek sredi.

A 20 modela haljina koje smo pronašli u trgovinama vjerujemo da će probuditi želju da se osjećate upravo tako i da pokažete najbolju verziju sebe. Izdvojili smo krojeve za sve tipove građe ženskih tijela i konfekcijske brojeve, midi i mini te jedan maksi dužine. Možda će vaš izbor biti zimi omiljene pletene haljine ili pak klasične haljine midi dužine u jesenskim i zimskim bojama, a možda ipak najviše volite nositi mini modele.

Slika nije dostupna Za doček 2021. kod kuće: 20 haljina midi i mini dužine koje možete nositi i kasnije

Koji god model izabrali, izvrsno će pristajati uz čizme s visokom potpeticom ili ravnim đonom, kao i uz omiljene gležnjače. Haljine zbog kojih ćete se poželjeti srediti i za običan odlazak u dućan pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju