Rad od kuće mnogima je promijenio navike odijevanja pa oni koji svoj posao obavljaju od doma većinu dana provode u trenirkama i sličnim najudobnijim odjevnim komadima. Već smo se malo i zaželjeli zamijeniti trenirke nekim finijim krpicama.

Galerija Haljine zbog kojih se poželimo srediti i za odlazak u dućan - 2 Haljine zbog kojih se poželimo srediti i za odlazak u dućan - 3 Haljine zbog kojih se poželimo srediti i za odlazak u dućan - 15 +17 Reserved, 229,90 kn

Ako vam treba motivacije da se skinete iz trenirke i odjenete nešto finije, pa makar samo i za odlazak u dućan, možda vam haljine koje smo pronašli u trgovinama budu dobar poticaj.

Rad od kuće mnogima je promijenio navike odijevanja pa većinu dana provodimo u trenirkama

Ma ni ne treba nam neka posebna prigoda da se sredimo, neka i obična šetnja i izlazak na zrak bude dovoljan razlog da se lijepo odjenemo i prisjetimo onog dobrog osjećaja kad se čovjek sredi.

A 20 modela haljina koje smo pronašli u trgovinama vjerujemo da će probuditi želju da se osjećate upravo tako i da pokažete najbolju verziju sebe. Izdvojili smo krojeve za sve tipove građe ženskih tijela i konfekcijske brojeve, midi i mini te jedan maksi dužine. Možda će vaš izbor biti zimi omiljene pletene haljine ili pak klasične haljine midi dužine u jesenskim i zimskim bojama, a možda ipak najviše volite nositi mini modele.

Već od 69 kuna: 15 modela suknji u kojima nema smrzavanja Topla suknja je elegantno rješenje za zimu Zara, 229,90 kn Mango, snižena sa 199,90 na 119,90 kn +12 Reserved, 229,90 kn

Haljine midi i i mini dužine za doček 2021. godine - 3 Za doček 2021. kod kuće: 20 haljina midi i mini dužine koje možete nositi i kasnije

Koji god model izabrali, izvrsno će pristajati uz čizme s visokom potpeticom ili ravnim đonom, kao i uz omiljene gležnjače. Haljine zbog kojih ćete se poželjeti srediti i za običan odlazak u dućan pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Haljine zbog kojih se poželimo srediti i za odlazak u dućan - 13 Guess, 949 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju