Dolaskom toplijih dana mijenjaju se i naše manikure, a glavno pravilo ove sezone jest da pravila zapravo – nema.

Galerija Nokti s motivom jagode Nokti s motivom jagode Nokti s motivom jagode +16 Ombre nokti na jagode

Sve boje, oblici i motivi dolaze u obzir, a najvažnije je da se naš karakter oslikava i preko manikure.

Stručnjaci napominju da ćemo se ove godine vratiti minimalizmu, ali da nipošto ne smijemo zanemariti motive proljeća i ljeta koji će našem outfitu dati razigranu i lepršavu notu, prikladnu za ovoj period u godini. 

Osim jarkih boja koje će istaknuti preplanuli ten, na noktima ćemo ovog ljeta viđati i puno prirodnih motiva, kao što su, primjerice, jagode.

Nokti s motivom jagode Jednostavni, a efektni dizajn (Foto: Instagram@verenisse_nailsart)

Omiljeno voće jedan je od simbola ljeta, a na noktima izgleda zaista efektno. Od monokromatskih izdanja, nude varijanti sa sitnim detaljem, uvijek popularne francuske manikure začinjene slatkom jagodom pa sve do upečatljivijih primjeraka u kojima cijelu pločicu nokta obučemo u jagodu – društvene mreže zaista su prepune ideja u kojima ćete se zasigurno pronaći.

Nokti s motivom jagode Nokti na jagode dolaze u cijeloj paleti crvene i ružičaste (Foto: Instagram@gelsbybry)

Nail art ove će sezone izlaziti iz vlastitih okvira, a najvažnije pravilo je da slijedimo vlastiti ukus. Ako želite zaigrati protiv tradicije, isprobajte crvenu francusku manikuru, a ako želite stvoriti efektni dojam koji će privlačiti poglede na nokat možete postaviti pravo umjetničko djelo.

Elegantnu manikuru koja je zaludjela društvene mreže možete napraviti i sami u pet jednostavnih koraka Mramorni nokti Mramorni nokti Mramorni nokti +17 Mramorni nokti

Crveni lak za nokte vječni je klasik koji žene diljem svijeta ističu kao najdraži u svim prilikama i godišnjim dobima.

Nokti s motivom jagode Nokti na jagode (Foto: Instagram@kcgirlnails)

Zimi i za vrijeme blagdana crvena boja se odlično uklapa u svečani ambijent, dok za vrijeme toplijih mjeseci ovu popularnu boju možemo uklopiti u voćne motive i tako crvenu furati tijekom cijele godine.

U galeriji na početku teksta pronađite inspiraciju za crvene nokte s jagodama koji će nadolazeće ljeto učiniti još slađim.

Nokti s motivom jagode Ombre nokti na jagode (Foto: Instagram@tbbs1937)

Ima vojsku obožavateljica: Je li ovo najljepša manikura? Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni +16 Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju