Odjevni komad koji mnoge žene moraju imati u ormaru jesu crne košulje i bluze. Glavni razlog vjerojatno je svestranost tih komada koje je lako kombinirati, a svakom izgledu daju dozu elegancije.

Galerija

U pravilu, svaka kombinacija može izgledati besprijekorno ako je njezin dio crna košulja ili bluza. Osim toga, crna boja omiljena je i jer vizualno sužava tijelo.

Crne košulje i bluze nosive su u raznih prigodama, od poslovnih do svečanijih. Odlično izgledaju u kombinaciji s trapericama i finijim hlačama, a  možete ih nositi na tenisice, balerinke ili cipele s potpeticom.

Radi se o komadima koji su idealni za prijelazno razdoblje kada temperature postanu previsoke za pletivo.

Zbog njihove popularnosti crne košulje i bluze u svakom je trenutku moguće pronaći na policama trgovina, a u ponudi su razni modeli, od onih strukiranih koji prate liniju tijela do lepršavih. Tu su i klasične košulje, ali i one s raznim detaljima poput puf rukava ili volana.

Bez obzira na to jeste li ljubiteljica klasike ili malo drugačijih modela, moguće je pronaći onaj koji će vam savršeno odgovarati.

Mi smo u galeriji izdvojili 20 modela crnih košulja i bluza nosivih u raznim prigodama koje će se savršeno uklopiti u razne kombinacije i vrlo lako postati komad koji će vas spašavati u onim danima kada nemate što obući, a cijena im se kreće već od 49 kuna.

&Other Stories, 59 eura (447,34 kn)
&Other Stories, 59 eura (447,34 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)