Stigla nam je najavljena ciklona, a s njom i promjena vremena zbog koje bismo u narednim danima mogli ugledati i malo snijega. S obzirom na kišu u kombinaciji s vjetrom i pad temperatura, očekivano ćemo se okrenuti toplijoj odjeći. To znači da ćemo iz ormara izvaditi i jesensko-zimske varijante jednog najpopularnijih ženskih odjevnih komada. Naravno, to su - haljine.

Galerija Terranova, 69,90 KN Next, 102 KN Cropp, 119 KN +17 Boohoo, 120 KN

One dame koje u svojoj garderobi nemaju toplije modele haljina ovih će se dana uputiti u kupovinu. Kako bismo vam malo olakšali taj proces, odlučili smo izdvojiti vrlo povoljne i praktične varijante toplijih haljina.

Prije svega smo se fokusirali na pletene modele koji su s razlogom najtraženiji u ovo doba godine, a posebno su popularni oni s višim ovratnikom.

H&M, 199 KN H&M, 199 KN (Foto: H&M)

Tu su i takozvani sweatshirt modeli napravljeni od čvršćeg pamuka, koji također dobro griju tijekom hladnih jesenskih i zimskih dana. Ovisno o potrebama, u ponudi komercijalnih modnih brendova možete pronaći modele svih dužina i stilova.

10 pernatih jakni stvorenih za najhladnije jesenske i zimske dane Pernate jakne su spas na niskim temperaturama H&M, 139 eura Cortefiel (Next), 1212 kn +7 Calvin Klein (Answear), 1689 kn

Kratke pletene haljine u stilu pulovera izgledat će sjajno uz visoke čizme, a za dnevne i poslovne prigode tu su modeli midi kroja idealni za nošenje uz gležnjače. Naravno, pronašli smo i haljine za dame koje njeguju sportski i ležerniji stil odijevanja.

Zavirite u našu galeriju i razgledajte 20 modela toplih haljina do 200 kuna.

New Look, 129 KN New Look, 129 KN (Foto: New Look)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju