Na popisima najljepših žena svih vremena uglavnom se uvijek vrte ista imena. Sasvim očekivano, ako uzmemo u obzira da se na njima većinom nalaze žene koje su obilježile čitavu eru u svom području djelovanja.

Galerija Marilyn Monroe Elizabeth Taylor Dorothy Dandridge +18 Sophia Loren

Od, uvjetno rečeno, novijih zvijezda Angelina Jolie zasigurno je ime koje se uvijek ističe. Slavna američka glumica, redateljica i humanitarka dijete je glumice Marcheline Bertrand i glumca Jona Voighta pa je odmalena bila osuđena na život pod svijetlima reflektora.

Angelina Jolie Angelina Jolie (Foto: Profimedia)

Svoj prvi veliki uspjeh doživjela je 1998. godine kada je glumila neprežaljenu manekenku Giju Carangi u televizijskom filmu mreže HBO. Angelina je i izgledom i glumom sjajno utjelovila jednu od najljepših manekenki svih vremena, koja je preminula u 27. godini života od posljedica AIDS-a.

Aishwaryja Rai Aishwaryja Rai (Foto: Guliver Images)

Indijka Aishwarya Rai 1994. godine osvojila je titulu Miss svijeta. Nakon tog uspjeha posvetila se i glumačkoj karijeri. Osvojila je Bollywood i danas je jedna od najuspješnijih indijskih glumica svih vremena. Osim što joj mnogi s pravom daju titulu najljepše misice, na glasu je i kao jedna od najljepših žena na svijetu.

Zavirite u galeriju i pogledajte koje se sve dame redovito nalaze na popisu najljepših slavnih dama svih vremena.

Aishwaryja Rai Aishwaryja Rai (Foto: Guliver Images)

Slažete li se s izborom? 15 najljepših muškaraca svih vremena Robert Redford Paul Newman Cary Grant +11 Steve McQueen 15 kultnih frizura slavnih žena koje se i danas rado kopiraju Audrey Hepburn Shirley Temple Veronica Lake +11 Louise Brooks

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju