Jesen je ove godine toplija od svih očekivanja pa će čizmice još neko vrijeme pričekati da ih obujemo. Ovi sunčani jesenski dani kao stvoreni su za tenisice, a mi smo iz trgovina izdvojili čak 20 privlačnih modela.

Galerija Tenisice za toplije jesenske dane - 5 Tenisice za toplije jesenske dane - 12 Tenisice za toplije jesenske dane - 7 +16 Mass, 599 kn  

Iznadprosječno visoke temperature za mjesec listopad natjerale su nas da topliju odjeću i obuću još neko vrijeme držimo pospremljene u ormarima. Sudeći po vremenskim prilikama, studeni bez problema možemo dočekati u tenisicama, a tim povodom provjerili smo ponudu modela idealnih za toplije jesenske dane.

Najtraženija suknja iz trgovine Reserved dolazi u tri boje - 2 Tražena suknja u tri boje zbog koje zaboravljamo i na omiljene traperice

Pronašli smo čak 20 modela tenisica koje će se lako uklopiti u odjevnu kombinaciju za posao i slobodno vrijeme, a vjerujemo da će svatko moći izabrati par po svome ukusu. Tenisice iz jesenskih kolekcija cjenovnog ranga od 199 do 1165 kuna razgledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Tenisice za toplije jesenske dane - 14 H&M, 260 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju