Zamislite kako se šetate New Yorkom i ulazite u predivnu trgovinu cipelama, a tamo vas glavom i bradom (i cipelama) dočeka Sarah Jessica Parker.

Upravo se to redovito događa posjetiteljima njezine trgovine "SJP" otvorene u rujnu 2018. godine, na istom mjestu u kojem je prije nje svoje cipele prodavao legendarni dizajner Manolo Blahnik.

Poveznicu između njega i glumice dobro znaju svi obožavatelji serije "Seks i grad" jer su njegove manolice bile sastavni dio ormara Carrie Bradshaw.

Sarah se u svijet modnog biznisa uključila 2014. godine kada je predstavila svoju prvu kolekciju cipela inspiriranu upravo modelima koje je nosila Carrie.

Njezina ljubav prema cipelama značila je da ja mogu nositi stotine cipela, a što sam ih više nosila, shvaćala sam da su upravo cipele često okosnica naših modnih odabira. Ponekad u modi nije važno ništa osim njih, ispričala je Sarah.

Otkako je otvorila svoju trgovinu, slavnu glumicu redovito se može vidjeti kako pomaže mušterijama u odabiru i isprobavanju cipela, a kakvi se sve predivni modeli nalaze u njezinoj kolekciji, provjerite u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju