Zamislite kako se šetate New Yorkom i ulazite u predivnu trgovinu cipelama, a tamo vas glavom i bradom (i cipelama) dočeka Sarah Jessica Parker.

Galerija

Upravo se to redovito događa posjetiteljima njezine trgovine "SJP" otvorene u rujnu 2018. godine, na istom mjestu u kojem je prije nje svoje cipele prodavao legendarni dizajner Manolo Blahnik.

Sarah Jessica Parker u svojoj njujorškoj trgovini cipelama
Sarah Jessica Parker u svojoj njujorškoj trgovini cipelama (Foto: Profimedia)

Poveznicu između njega i glumice dobro znaju svi obožavatelji serije "Seks i grad" jer su njegove manolice bile sastavni dio ormara Carrie Bradshaw.

Sarah se u svijet modnog biznisa uključila 2014. godine kada je predstavila svoju prvu kolekciju cipela inspiriranu upravo modelima koje je nosila Carrie.

Cipele iz kolekcije SJP by Sarah Jessica Parker - 18
Cipele iz kolekcije SJP by Sarah Jessica Parker (Foto: SJP by Sarah Jessica Parker)

Njezina ljubav prema cipelama značila je da ja mogu nositi stotine cipela, a što sam ih više nosila, shvaćala sam da su upravo cipele često okosnica naših modnih odabira. Ponekad u modi nije važno ništa osim njih, ispričala je Sarah.

Otkako je otvorila svoju trgovinu, slavnu glumicu redovito se može vidjeti kako pomaže mušterijama u odabiru i isprobavanju cipela, a kakvi se sve predivni modeli nalaze u njezinoj kolekciji, provjerite u galeriji.

Cipele iz kolekcije SJP by Sarah Jessica Parker - 15
Cipele iz kolekcije SJP by Sarah Jessica Parker (Foto: SJP by Sarah Jessica Parker)